Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57911

Anoniem

Hoi Mike, klinkt fijn, letterlijk leeggezogen, uhum. Maar ja, zo voel ik mij wel. Jammer genoeg heb je gelijk. Zo lang ik mij kan herinneren heb ik altijd al een bloeddruk wat aan de lage kant gehad. Maar ja. Weet ook niet hoe lang ik mezelf aan het tekort doen ben.

Vivianne, dank voor jouw persoonlijke verhaal! Super om te lezen dat je je nu goed voelt en dat je een eigen onderneming hebt die goed gaat! En natuurlijk het allerbelangrijkste twee mooie kindjes! En erg verstandig dat je je ook zo verdiept in gezonde voeding e.d.

Ik heb ook een hele mooie (thuis)bevalling gehad. Ik ben bevallen van ons meisje in bad! Ik dus ook! Was een mooie en bijzondere ervaring. OOk niet veel pijn gehad. Ik heb geen hormooninjectie gekregen, ik las dat jij dat dacht? Wat ontzettend verdrietig dat je zo’n last hebt gekregen daarvan en daardoor ook minder goed kon genieten! Dat is alles wat je wilt in de eerste weken… Wel snel weer aan de slag gegaan zeg! Altijd fijn om ouders dichtbij te hebben! Mijn ouders hebben ook goed geholpen, maar ik vind het soms zo moeilijk om nu weeeeeeer een zwak besje te zijn. Eerst de ingewikkelde weg naar zwangerschap en nu dit alles. En ook zoek ik dan net zo lang totdat ik weer info heb gevonden die mij verder helpt. Heel goed, maar ik zie wel een patroon. Zit ik weer uren te lezen, maar ja, het brengt wel veel goede info en daardoor hoop ik ook een betere gezondheid. Zo jammer dat deze informatie niet meer gemeengoed is en helemaal vervelend dat artsen zo’n tunnelvisie hebben. Maar ja, dat verhaal kennen we nu wel!Bijzonder ook om te lezen dat homeopathie jou zo goed geholpen heeft!

Hartelijk dank weer voor jullie reacties!

Groetjes,

Frida