Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57902

Anoniem

Hoi Dia,

Lees nu net jouw berichtje van Liu! Ik kom er net vandaan! Twee jaar geleden ben ik er voor het eerst naar toe gegaan en hij heeft mij ook geholpen met onze kinderwens! Bedankt toch voor jouw tip!

Poekie, super bedankt voor de linken! Ik ga eens een mooi brouwsel voor ons meisje maken! Het liefst blijf ik mijn eigen melk geven, maar ik voel me zo compleet op, dat ik niet weet hoe lang ik het nog volhoud. Net terug van de huisarts en mijn bloeddruk was ook aan de lage kant, rond de 60. Daar ben ik denk ik ook duizelig van. Ik heb mijn bloed laten afnemen op een aantal punten. Ik begon ook over mijn bijnieren, maar dat was volgens hem niet aan de orde. Ik had ook even geen puf om er tegen in te gaan. Volgens hem was borstvoeding na 6 maanden niet meer voedzaam genoeg, heel vreemd en moet ik ons meisje veel meer vast voedsel gaan aanbieden.

Hilda, dank weer voor jouw post! Ik stel het van jullie allemaal zo op prijs! Ik heb zelf ook lang geschreven op het forum van Marja (hormonale disbalans.) Fijn om kennis met elkaar te delen! Soms ook wel eens lastig als je je ogen opent voor het werkelijke effect van wat de ‘doorsnee mens’ ziet als goed voedsel. Toen ik begon met veel gezonder eten, o.a. schrappen van suikers en geraffineerde koolhydraten kreeg ik nogal veel heftige reacties in mijn omgeving. Maar ach, prima. Nu alleen moet ik zelf nogal wennen aan het feit dat ik mijn lichaam dus blijkbaar tekort heb gedaan door geen vlees te eten. Het zal een grote stap worden om vlees te gaan eten, mijn gevoel zegt nu eigenlijk nog dat ik het niet kan. Kleine stapjes.

Bedankt ook voor de goede uitleg mbt mijn bijnieren tijden en na de zwangerschap. Wat ook nogal een genade klap was dat ik er achter kwam dat ik een verzakking had en dat ons dochtertje met 8 weken bijna gestikt is. Week ziekenhuis en daarna nog meer voedingsproblemen doordat mijn melkproductie na een antibioticakuur helemaal inzakte. Toch een kleine opsomming van de tegenlagen. Ik vind het zo verdrietig dat nu ik eindelijk mama ben ik zo’n wrak ben en ik dus niet de mama voor ons meisje kan zijn die ik dacht te worden.. Maar ik zal niet te zielig doen, ze is er en ze is heel gezond! Nu mama nog/weer.

Dank jullie wel voor jullie reacties! Super fijn! Blijf ze sturen (;

En ik heb idd natuurlijke progesteroncreme gesmeerd. NPC, die Marja adviseerd. Ook op aanraden van Dr. Musarella in zeist. Misschien kennen jullie die ook. En idd het boek ken ik ook.

Inderdaad een plannetje uitzetten. Nou, de eerste moeilijke stap heb ik gisterenavond al gezet door mijn leidinggevende te vertellen hoe het met mijn gezondheid staat… Deze week ga ik niet werken… Vind ik moeilijk, maar ik denk dat als ik langer nu doorga het straks nog moeilijker wordt om beter te worden.

Ik zou misschien kunnen beginnen met een stukje kip… Biologische uiteraard!

Lieve groet,

Frida