Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57879

Anoniem

Dag Frida,

Wat een herkenning. Zelf heb ik in 2006 en 2008 op 2 jaar tijd 2 prachtkindjes gekregen en ze volledig borstvoeding gegeven tot op het moment dat ze 1 jaar werden. Zelf ook uitputting gehad in de periode na de geboorte van mijn 2e als gevolg van een hormonale injectie na de bevalling.

Oorspronkelijk heb ik ter behandeling van de duizeligheid (Méniere) handoplegging van een paronormaal geneeskundige gekregen. Na de behandelingperiode was ik volledig klachtenvrij, echter het kwam terug als gevolg van een ontregelde bloedsuikerspiegel. Er zijn druppeltjes van Pflüger tegen duizeligheid in de handel met de naam Sabadilla. Zij boden mij een goede uitkomst. Zelf hoef ik ze niet meer in te nemen en heb ik mijn voedingspatroon bijgesteld om dips te voorkomen.

In het geval je bijnieruitputting vermoedt, adviseer ik ook om de checklist uit het boek Bijnieruitputting van Wilson te beantwoorden. Zelf ook gedaan en er achter gekomen dat ik al jaren lang met herkenningspunten hiervan te maken had. Achterin het boek worden verbanden gelegd die je zullen helpen om de uitputting te begrijpen en deze periode door te komen.

Mijn zoontje heeft afgelopen periode vocht in zijn middenoor gehad en is hieraan in april geopereerd. Er zijn bij hem buisjes geplaatst en met betrekking tot zijn gehoor gaat gelukkig alles goed met hem. Wel heeft hij nog een spraakachterstand en is er een vermoeden van een vertraging in de ontwikkeling van zijn fijnmotoriek. We doen er alles aan om alles nader in kaart te brengen om de achterstand te kunnen wegwerken en er worden komende periode nog verschillende onderzoeken bij hem gedaan.