Re: voorstellen: Frida

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen: Frida Re: voorstellen: Frida

#57977

Anoniem

Dag Frida,

Zelf ben ik opgegroeid in West – Zeeuws Vlaanderen maar sinds 1999 aan de andere kant van de grens woonachtig in het mooie krekengebied net boven Eeklo.

De ziekte van M. is mijn geval door middel van de handoplegging volledig verdwenen. Gelukkig heb ik geen last meer van duizeligheid en piepende oren. In jouw geval is het wel een heel gedoe om naar Zeeland te reizen en het is in 1 behandeling niet verholpen.

De wisselende bloedsuikerspiegel kan duiden op hypoglycemie. De afgelopen periode is er heel wat over je heen gekomen en veel kans dat dit hier allemaal mee samenhangt. In mijn geval nam ik Myrteoli druppels in. Ze werken goed. Je mag ze tijdelijk innemen maar hou geregeld contact met een natuurgeneeskundig therapeut. Zelf nam ik ze te lang in en kreeg ik hierdoor een lijst van andere gezondheidsklachten.

Zelf werd ik een tijdje behandeld door A. Voorthuyzen uit Vlagtwedde die voor Zeeuws-Vlaanderen een boontje heeft. Zij gaf vorig jaar aan dat mijn bijnieren (1e teken aan de wand) iets ontregeld waren. Alleen had zij de verwachting dat het uit zichzelf allemaal zou goed komen, echter het is hier anders gelopen. De afgelopen maanden heel veel zorgen over mijn zoontje gehad. Hij werd in april geopereerd aan slijmoor aan 2 zijden. Tevens had hij problemen met zijn spreken en fijne motoriek en was er gegrond een serieus vermoeden van fonologische dyspraxie.

Gelukkig werd afgelopen woensdag alles opgehelderd. Anthony is geboren met een oogafwijking waardoor hij een vervormd zicht heeft. Tevens had hij een achterstand in de ontwikkeling van zijn zicht. Gelukkig dit valt op te lossen door het dragen van een cylindrische bril. Hier afgelopen half jaar een hele strijd gevoerd om de lange wachtlijsten voor het stellen van zijn diagnose te omzeilen. Twee jaar wachten alvorens een diagnose te stellen in een revalidatiecentrum is hier heel normaal. We zijn ten einde raad naar een revalidatiecentrum in andere provincie uitgeweken en werden hier binnen de 3 maanden geholpen. Voor de kinderoogarts tenslotte vonden zij een wachttijd van 5 maanden ” normaal ” te noemen.

Zelf ben ik door intensief rond te bellen uiteindelijk bij een heel capabele terechtkomen die we binnen de 3 dagen konden opzoeken. De diagnose werd uiteindelijk binnen de week gesteld. Woensdag kreeg ik van deze charmante dokter het goede bericht dat we in zijn geval de fonologische dyspraxie zullen kunnen voorkomen.

Op zakelijk vlak werden we de afgelopen dagen hier enorm op de proef gesteld. Gelukkig is het door mijn engelengeduld en heldere geest hier allemaal goed afgelopen. Wel minder geslapen. De chlorella, het keltisch zeezout en jullie goede tips houden me allemaal op de been, waarvoor mijn dank.

Komende week gaan we heel wat bestellen en afhalen. De tijd hiervoor is eindelijk aangebroken.