Re: baby met wallen en kringen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid baby met wallen en kringen Re: baby met wallen en kringen

#50871

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Is het niet zo dat als je je kinderen zo lang borstvoeding geeft, je al het goede steeds weggeeft en dat je zelf op den duur ernstige tekorten hebt??

Jazeker wel. Daarom ook was de bevinding van Weston Price dat inheemse volkeren rekening hielden met de tijd die er tussen zwangerschappen hoort plaats te vinden (3-4 jaar) en zowel de vader als de moeder op een supergezond en voedzaam vruchtbaarheidsdieet zetten (en ze aten al belachelijk gezond!). Moderne moeders beseffen te weinig dat ze moeten eten voor twee. Het Irritatiebureau vertelt hen ook doodleuk dat dit helemaal niet waar is, wat een grove leugen!

Als de moeder onvoldoende voedingsstoffen beschikbaar heeft, zal de natuur (letterlijk: geboorte) de voorkeur geven aan het jonge leven. Dit betekent dat de vrucht al IN DE BAARMOEDER zich parasitair gaat gedragen door de moeder volledig leeg te trekken. Price beschouwde de zwangerschap, de zoogperiode en de groeiperiode van jonge kinderen als ‘belastende periodes’, waarmee hij bedoelde dat er dan extra voedingsstoffen vereist zijn voor zowel moeder als kind. De basis voor gezondheid (of ongezondheid) wordt al in de baarmoeder gelegd en gaat verder bij het zogen en de groeiperiode(s) van kinderen.

De natuur heeft nooit bedacht dat (ongeboren) kinderen zouden moeten parasiteren van de moeder, maar het gebeurt helaas maar al te vaak, waardoor de moeder bij iedere volgende zwangerschap (die vaak veel te kort na de vorige plaatsvindt) als een alsmaar legere huls wordt achtergelaten. Sorry voor het plastische taalgebruik, maar het is SUPERBELANGRIJK dat we dit gaan inzien!

Mike