Re: Atlas correctie

#34733

ruud
Bijdrager

Ok, vandaag was het dan zover: ook ik ben eraan gaan geloven.

Een tijd geleden heb ik al een afspraak gemaakt hiervoor.

Ik heb 3 cm beenlengteverschil, ik weet niet of het al gelijk opgelost is nu met deze atlascorrectie, maar die schijnt daartoe bij te dragen.

Geen idee wat de atlascorrectie me nog gaat brengen: ontgiftigingsverschijnselen of anderszins bemerk ik nu (jammer genoeg?) ook niet.

Hoeft ook niet, maar toch raar te bedenken dat er iets nu op zijn plek gezet is, maar dat ik dat niet zo goed voel.

Ik voelde wel dat ik verder kwam met over mijn schouder kijken na de atlascorrectie.

Spijt van deze behandeling heb ik niet omdat ik zeker wil zijn dat ik alles doe om mijn zelfgenezend vermogen te bevorderen en dan is deze move toch zeker wel een aanrader denk ik.

Elke gelegenheid voor meer bloed naar mijn hoofd wil ik graag ondersteunen.

Verder heb ik geen acute rugnekklachten, dus mogelijk dat het effect bij mij daarom niet gelijk zo spectaculair uitpakt.

De behandelaar vertelde dat het meest spectaculaire resultaat dat hij heeft meegemaakt was iemand met scorliose: rug in een s-bocht.

Die moest gelijk na de correctie 2 weken op bed.

Daarna was die persoon ineens 8 cm gegroeid in lengte.

Verder heeft de behandelaar me ook energetisch doorgenomen (prognos: elektro-acupunctuur) en zijn bevindingen komen overeen met die van mijn standaardresonantiebehandelaar, hetgeen me sterkt dat ik de voor mij goede behandeling heb.

Het is nog niet optimaal op alle vlakken, maar ik ga langzaam maar zeker wel de goede kant op gelukkig (merk ik ook aan mijn energieniveau vooral).