Re: Atlas correctie

#34670

Anoniem

Hallo,

Leuk om te zien dat er veel reacties zijn.

Wat ik begrijp hebben ook natuurvolken een scheve atlas (niet dat ik het gecontroleerd heb, maar dat is wat ik begrepen heb). Sinds ik een atlas correctie heb laten doen en op ben gaan letten hoe scheef mensen zijn (ongelijkheid tussen linker en rechter kant in kleine mate tot compleet scheef), wat dat betreft kijk ik nu ook niet meer het zelfde tegen mensen aan. Ook bij natuurvolken valt het mij op dat er “scheve” mensen zijn al is dat wel beduidend minder in aantal en is het minder uit balans.

Ik denk dat er ook meer mee speelt: echt gezond eten zorgt dat je lichaam de kleine foutjes in het ontwerp veel en veel beter op kan vangen, dat zegt niet dat ze er niet zijn…..

Maar als je westers eet en een kleine afwijking in je ontwerp hebt zie je dat snel in grote mate terug!

In westerse landen zie je erg veel scheve mensen.

Voor iedereen die een scheve atlas heeft is het aan te raden om een correctie uit te laten voeren, al is het om je lichaam een groter zelf genezend vermogen te geven. Voor mensen met problemen werkt het ondersteunend op het genezingsproces, het is geen wondermiddel die je in 5 minuten van alles geneest, maar mensen met een whiplash schijnen er wel beduidend meer baat bij te hebben. ik kan mij voorstellen dat het bij MS goed helpt om beter van de mogelijkheden die je hebt gebruik te maken.

De 99,9% komt voor uit het gegeven dat de atlas bij (bijna?) iedereen scheef staat. Voor zover mij bekend word ieder mens geboren met een scheve atlas. Enkel bij de mensen die een correctie uit hebben laten voeren staat de atlas recht en bij de kinderen geboren uit een moeder met rechte atlas. De mensen die een correctie uit hebben laten voeren schat ik wereldwijd op 0,01% maar misschien is het meer.

groet Erik