Re: Atlas correctie

#34666

Webmaster
Bijdrager

De reden waarom inheemse vrouwen pijnloos baarden heeft niets te maken met de atlas, maar met het feit dat ze brede heupen hadden. Natuurvolkeren hadden de wijsheid dat er 3 jaar tussen zwangerschappen moest zitten om de moeder aan te laten sterken. Verder werden de zwangerschappen gepland in vruchtbare seizoenen en kregen zowel de vader als de moeder voorafgaand aan de verwekking een speciaal vruchtbaarheidsdieet. De moeder kreeg daarna nog een speciaal zwangerschapsdieet en borstvoedingsdieet. Ook kregen de kinderen 3 jaar of langer borstvoeding.

Wij westerlingen doen maar wat. We plannen onze zwangerschappen niet waardoor ze vaak veel te kort achter elkaar vallen, moeders eten suiker, roken en drinken koffie voorafgaand en tijdens de zwangerschap en tot overmaat van ramp worden ze uit angst weggehouden van voedzame producten als rauwmelkse zuivel, lever en vis vanwege vermeende vit. A-vergiftiging en de lysteriabacterie. Het gevolg is dat de moeder al mineraaltekorten heeft tijdens de zwangerschap waardoor er al in het stadium van de foetus niet alleen geleend wordt van de skeletstructuur van de moeder (bekkenverz(w)akking, caries!), maar de natuur ook een compromis moet treffen inzake de fysieke ontwikkeling van de foetus, eveneens op basis van mineraaltekorten. Tel daarbij nog moeizame en pijnlijke bevallingen (smalle heupen!) en het feit dat het babyhoofdje nog volledig zacht is en een verdere versmalling van het pasgeboren lichaam kan plaatsvinden omdat het geboortekanaal te smal is en de baby zich hier qua vorm aan aanpast. Dit is ook de reden waarom er meer jongens doodgaan bij miskramen dan meisjss, het hoofd van jongens is breder.

Het draait dus allemaal om een brede lichaamsstructuur. Weston Price constateerde dat als er sprake was van een versmalling van de gezichts- en kaakstructuur er ook sprake is van een verdere versmalling van de skeletstructuur, waaronder smalle heupen en een langere, dunnere bouw. Let daar maar eens op bij jezelf en de mensen om je heen. Ga maar eens naar buiten en observeer willekeurige voorbijgangers en je zult zien dat het bewijs van de theorieen van Price elke dag om je heen zichtbaar is. We zijn het alleen ‘normaal’ gaan vinden. In zijn boek spreekt Price zelfs van misvorming. Hij bedoelt dit in de letterlijke zin des woords: niet goed gevormd. Hier het verhaal van iemand die het boek van Price las en daarna nooit meer op dezelfde manier naar mensen kon kijken:

http://www.soilandhealth.org/02/0203cat/020305ppnf/PPNF.dutch.html

Mike