Re: Atlas correctie

#34677

mappas
Bijdrager
Quote:
Nuwilikvet schreef:

Maar ja, Enjoy, of dat bij jou ook zo werkt weet ik niet, je geeft zoveel beschadigingen van je lichaam aan…. Wat ik verwacht, als je je atlas laat corrigeren, is dat je lichaam, en dus jij, beter met de opgelopen beschadigingen om kan gaan.

Als je linkerbeen korter was voor het ongeluk en benen zijn nu even lang heb je best kans dat je met een verschil zit na een correctie, ik denk dat een goede behandelaar je daar over kan informeren.

Nee Erik, m’n linkerbeen is nΓΊ 2 cm korter. Omdat er veel (verbrijzeld) bot in m’n linker bekkenkam is verdwenen, daardoor zit de aanhechting van het been hoger. Maar stel je dat voor het zo was dat voor het ongeluk juist m’n rechterbeen een cm korter was……en dat het bekkentrauma 3 cm heeft opgeslokt……..dan zou ik wel balen na een atlascorrectie πŸ˜†

Maar nee, ik geloof dat ik voor die tijd redelijk symmetrisch was hoor.

En of het wat voor me zou doen πŸ˜• ……..ik heb bij het ongeluk ook nog een klap (lees: de deur van m’n auto) tegen m’n hoofd gekregen waarbij ik een lichte hersenbeschadiging heb opgelopen, en de symptomen daarvan zijn nagenoeg dezelfde als die van een whiplash. Dus de artsen weten niet wat waarvan komt, waarschijnlijk van allebei een beetje. We zullen het waarschijnlijk nooit weten. Ik kan er inmiddels vrij goed mee omgaan hoor, had een baan op HBO-niveau en die heb ik kunnen behouden, alleen ben ik wel op dat niveau blijven hangen…..en kost het me de dubbele inspanning als voor het ongeluk πŸ˜₯ . Mijn collega’s weten niet eens van m’n klachten omdat ze me niet van voor die tijd kennen en aan de buitenkant zie je niks aan me………..

Maar alle beetjes zijn meegenomen, dus ik houd de atlascorrectie in gedachten. Bedankt voor je info in ieder geval! πŸ˜€