Re: Atlas correctie

#34674

Anoniem

Peter Lucardi vertelde toen hij mij behandelde dat een whiplash eigenlijk een verschoven atlas wervel is en dat het corrigeren van de atlas na een whiplash de meeste tot alle whiplash klachten in de loop van de tijd laat verdwijnen.

Maar ja, Enjoy, of dat bij jou ook zo werkt weet ik niet, je geeft zoveel beschadigingen van je lichaam aan…. Wat ik verwacht, als je je atlas laat corrigeren, is dat je lichaam, en dus jij, beter met de opgelopen beschadigingen om kan gaan.

Als je linkerbeen korter was voor het ongeluk en benen zijn nu even lang heb je best kans dat je met een verschil zit na een correctie, ik denk dat een goede behandelaar je daar over kan informeren.

@ Ikke

Wat ik van de Atlas correctie begrijp is dat door je bovenste wervel goed te zetten alle wervels er onder eindelijk op de goede plaats kunnen gaan staan, het lijkt mij, afgaande op de informatie die ik op internet vind, als of de Sickez methode (hoe goed het ook bedoelt is) een symptoom bestrijd, waar de atlas correctie de bron aan pakt. Ik kan mij goed voorstellen dat enige tijd na een atlas correctie de Sickez methode, kan helpen, andersom zou ik het niet snel doen….