Re: andere manieren van helen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid andere manieren van helen Re: andere manieren van helen

#33908

Anoniem

Janse, ik heb het boek ‘de healing code’ ook met een boekenbon gekocht (die ik vorig jaar met kerst heb gekregen en nu pas heb ingewisseld). 🙂

Ik had al een paar dagen zitten zoeken in de boekenwinkel en vond niks interessants, tot het boek van ‘de healing code’ mij opviel. Ik had het wel al eens tegengekomen op het Net, maar nooit echt in verdiept. Aangezien ik nu ook wat bezig was met hypnose en er een boek van NLP lag, wist ik niet zeker welke te kiezen en heb dan eerst wat gegoogled en dan besloten dat de HC mij toch het meest interesseerde, ondanks ik daardoor al begonnen was met de healing code te doen door de demo die ik vond op youtube.

Hij zegt ook het gebed op die je opzegt voor je de code doet, dus je kunt het opschrijven voor jezelf (kan ook zijn dat het op de link staat die ik eerder al poste).

Het is misschien even simpel of nog simpelder dan EFT, maar toch niet hetzelfde. EFT werkt met de meridianen, maar de HC niet. In het gebed zeg je oa ook om de cellulaire herinneringen te wissen, wat een belangrijk element is en veelal een missing link in andere healing modules.

Het boek is echt interessant ook al weet je hoe de code te doen (er zijn ook nog andere codes die je in een manual kunt kopen die niet ih boek staan, maar die kost meer geloof ik). Het is ook wetenschappelijk onderbouwd en legt uit hoe het werkt. Ben er nog steeds mee bezig. Het komt er op neer dat de oorzaak van bijna alle ziekten, zowel psychologisch als fysisch stress is, en negatieve herinneringen die in je cellen worden opgeslagen veroorzaken stress en deze worden dus geheald met de healing codes, maar ook negatieve overtuigingen, al dan niet onbewust.