Re: Als zelfs een 12-jarig meisje weet hoe het zit…

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Als zelfs een 12-jarig meisje weet hoe het zit… Re: Als zelfs een 12-jarig meisje weet hoe het zit…

#45345

Webmaster
Bijdrager

Je hebt kennelijk nog niet geleerd van de beurscrisis in 2008 en de recente ontwikkelingen in Griekenland en Spanje. Het kan dus ineens wel degelijk heel plotseling gaan. Wist je dat de financiele wereld door het oog van de naald is gekropen in 2008? Als niet alle regeringen met behulp van belastinggeld de grote banken hadden gered, was het toen al einde oefening geweest. Er is nu al vrachten geld naar Griekenland gegaan en het is een bodemloze put gebleken die het kaartenhuis dat de EU heet steeds meer dreigt te laten omvallen (‘besmettingsgevaar’). Ik raad je aan je eens flink in te lezen op deze site: http://www.vrijspreker.nl/wp/. Dit artikel over het Europese ‘noodfonds’ (ESM), waarmee de kamer afgelopen donderdag heeft ingestemd, is bijv. zeer informatief:

In de politiek is Wilders de enige die zich hiertegen openlijk uitspreekt. Laat dit echter geen reden zijn om op Wilders te stemmen! Hij is een van die wolven in schaapskleren waarnaar je in een andere topic verwijst. Verwar gezond wantrouwen niet met een voortdurend vijandsbeeld, waaraan Wilders zijn identiteit en bestaansrecht ontleent.

Mike