Re: Allergietest: epicutaantest, hoe betrouwbaar?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Allergietest: epicutaantest, hoe betrouwbaar? Re: Allergietest: epicutaantest, hoe betrouwbaar?

#35979

Webmaster
Bijdrager

Natuurlijk wisten ze het toen al. Juist die band met oude, traditionele wijsheden is afgesneden. Nu is heel Azie een graanetende cultuur geworden op basis van rijst. Het is bijna niet voor te stellen dat het ooit anders is geweest, net zo goed als je de Italiaanse keuken niet kunt voorstellen zonder pasta en tomaten (een nachtschade, waarvan men ook altijd heeft geweten dat deze giftig zijn).

Koudgeperste biologische zonnebloemolie in koude gerechten is minder schadelijk, maar feit blijft dat deze boordevol ontstekingsbevorderende omega-6 vetzuren zit, waarschijnlijk niet vantevoren gefermenteerd is en dus fytinezuur bevat en zo instabiel is dat deze snel ranzig wordt door licht en lucht. Kies dan voor koudgeperste extra vergine olijfolie en neem de ‘scherpe’ smaak voor lief. We moeten weg van die ‘neutrale’ olien!

Mike