Re: Allergietest: epicutaantest, hoe betrouwbaar?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Allergietest: epicutaantest, hoe betrouwbaar? Re: Allergietest: epicutaantest, hoe betrouwbaar?

#35973

Anoniem

Hmm ja… ik zal even iets eerlijk toegeven. Zelf twijfelde ik in het begin nogal of ik wel een allergietest moest doen. Ik wilde liever gewoon een alternatieve geneeswijze proberen. Bijv. bioresonantie of zoiets dergelijks. Maar mijn ouders hebben gezegd dat ze liever eerst wilden dat ik een allergietest ging doen omdat we vermoedens hadden van bepaalde allergieën. Nou, vooruit dan maar, dacht ik. Vandaar.

Als ik de uitslag weet, wil ik dus die stof(fen) gaan vermijden. Voor zover dat mogelijk is, want ik weet natuurlijk nog niet wat die uitslag zal zijn. Ik kan de afspraak moeilijk nog afzeggen, want hij staat al maanden en ik had al samen met mijn ouders besloten het te doen.

Ik ben daarna totaal niet van plan om nog een verdere behandeling in het ziekenhuis te doen, want dan krijg ik toch alleen maar van die zalfjes die niet helpen (zoals ik al eerder heb gehad).

Naast dat ik die stoffen ga vermijden, probeer ik sowieso gezond te eten. Ik ben al bezig met het steeds meer eten van vetten en wat minder koolhydraten. Die laatste at ik namelijk echt veel te veel, en ik kreeg er telkens maar weer eetbuien van.

Ik hoop dat beide dingen dan helpen.

Een vriendin van mijn ouders was overigens laatst bij ons, en die vertelde dat haar dochter eczeem had en dat zij naar een bioresonantie therapeut waren gegaan. Nu moest ze iets van vier weken lang tarwe mijden, als ik het goed heb. We hebben niet heel veel contact met hen en ik weet dus niet of het gelukt is, maar ik ga mijn moeder in elk geval vragen of ze dat aan hen wil vragen.

@ Dirtsa: Dat klinkt erg interessant, dat onderzoek! Misschien dat mijn ouders daar inderdaad wat meer belangstelling voor hebben.