Re: al ruim 20 jaar ziek en weer zoekende… – voorstellen Mus

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid al ruim 20 jaar ziek en weer zoekende… – voorstellen Mus Re: al ruim 20 jaar ziek en weer zoekende… – voorstellen Mus

#47806

Mus
Lid

dank je mike.

tsja, it’s not a pretty picture. dat veganisme was nooit een overtuiging, maar dat maakt voor mijn lichaam weinig uit. ik kon op een gegeven moment zo weinig meer verdragen (altijd extreem misselijk) dat ik met een diëtist uitkwam op slechts een paar voedingsmiddelen die “ok” waren. wat ik vooral betreur is dat de relatie met mijn lichaam in die tijd zo ernstig verstoord raakte dat de weg terug naar “normaal” compleet afgesloten leek.

gelukkig zijn de tijden van het compleet out of touch en het hele krampachtige wel voorbij. gelukkig was ik op een plek waar het gedachtegoed van weston price/sally fallon leefde. dat neemt niet weg dat ik met tranen in mijn ogen het hele verhaal bijnieruitputting las deze week. dat ik serieus moet proberen niet te verzanden in schuldgevoel met terugwerkende kracht…..(“had ik maar geweten dat!”)

maargoed, beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. ik zit nu met honderd vragen over wat nu wel en niet en in welke mate dus het zou fijn zijn iemand te vinden die daar meer vanaf weet en het wat kan begeleiden.

om te beginnen heb ik het brood er maar vast uitgegooid en probeer ik vaker kleinere porties te eten. fijn dat dit forum er is!