Re: al ruim 20 jaar ziek en weer zoekende… – voorstellen Mus

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid al ruim 20 jaar ziek en weer zoekende… – voorstellen Mus Re: al ruim 20 jaar ziek en weer zoekende… – voorstellen Mus

#47823

Mus
Lid

dank je poekie en het klinkt niet saai hoor. wij eten al jaren behoorlijk saai en dat vind ik prima. ´t is meer dat ik vaak geen honger heb of misselijk ben en dan uren en uren zonder eten kan, wat me niet geweldig lijkt. aangezien ik echt niet elke dag vlees wil/lust komt het veel op yoghurt en kwark aan nu. soep ook wel hoor. ik wil graag kokosolie door de zuivel doen maar hoe doen jullie dat zonder klonten en zo? het liefst doe ik het met een vrucht die ik dan pureer en daar de gesmolten kokosolie doorheen met de staafmixer. dan lost het goed op en maakt het een lekker dik geheel. banaan doe ik niet meer, maar welk soort fruit is nog wel ok bij een flinke portie kwark met kokosolie? of echt helemaal niet?

ben toch weer erg misselijk van de eieren geworden, maar dat komt altijd pas na een uurtje of twee. toch gewoon blijven doen, of is dat echt een teken dat het nog niet goed voor me is?