Re: aardingslaken wie heeft hier ervaring mee?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid aardingslaken wie heeft hier ervaring mee? Re: aardingslaken wie heeft hier ervaring mee?

#60438

Poekie
Moderator

n.a.v. de uitzending van gezondheidsradio waar Evan/Janse hierboven naar verwees staat dit stuk over hetzelfde onderwerp om uitdaging.net

Een klein stukje uit dat verhaal;

Quote:
Aangezien er bij mij in de familie heel wat jonge mensen aan kanker zijn overleden, was ik heel blij dat een kennis mij onderstaand filmpje enige tijd geleden heeft toegestuurd. Hierop is te zien dat de opstapeling van de bloedcellen volledig wordt omgekeerd door heel speciaal water te drinken, geproduceerd door een Kangen Water machine, wat eenvoudig op de keuken kraan is aan te sluiten.

Het splitst gewoon water op in zuur water voor uitwendig gebruik en basisch/alkalisch water wat je kunt drinken. Dit basich water ontzuurd het lichaam en kan zo de acidose rechtstreeks verminderen. De andere, misschien nog belangrijkere eigenschap is dat het de bloedcellen de mogelijkheid geeft om elkaar weer af te stoten.

Dit komt omdat Kangen water magnetisch is geladen met een negatieve lading (Yin). Electro straling, kernstraling en de maan, hebben allemaal een positieve (electro)magnetisch straling (Yang). Alle bloedcellen reageren op dit gezonde magnetische water, doordat een bloedcel op zich ook een magneet is: de buitenkant is negatief geladen en de binnenkant is positief geladen. De bloedcel zit vol met ijzer en reageert altijd op de op dat moment aanwezige dominante magnetische veld. Als wij het hele jaar op blote voeten zouden lopen, worden alle bloedcellen (op natuurlijke magnetische wijze) van elkaar af afgestoten. Doen we dit, dan is het haast onmogelijk om nog ziek te worden, is iemand ziek, dan is dit de snelste wijze om weer in balans te komen en dus te genezen. Aangezien het klimaat hier te koud is, moeten we een andere manier gebruiken om de bloedcellen weer uit elkaar te krijgen: door bijvoorbeeld Kangen water te drinken.

Change your water, change your life! Ik ben blij met al bovenstaande wetenschap, dat ik er zelf een heb aangeschaft. — Bert Suik

Lia