Re: Aankomen in gewicht / voorstellen Charlotte

Forum Forums Stel jezelf even voor Aankomen in gewicht / voorstellen Charlotte Re: Aankomen in gewicht / voorstellen Charlotte

#47713

Anoniem

hoi Charlotte, ik zit al een tijdje op deze site en ben zeer tevreden over mijn eet gedrag. Ik had ook een eetprobleem alleen aan de andere kant van het spectrum als waar jij zit. Ik had nl 20 jaar boulimia en de laatste maanden dat ik me aan het voedingsadvies hou gaat het steeds beter. Ik was in het begin bang om meer vet te eten. ook maakte ik de fout te weinig koolhydrtaten te nemen. Nu echter na 6 maanden voel ik dat mijn bloedsuikerspiegel rustiger wordt. Ik heb steeds minder honger en wordt in de ochtend ook niet meer wakker van de honger. Ik zit nu op gemiddeld 100 gr koolhydraten per dag en daar doe ik het erg goed op. Ik eet als enigste graan nog roggebrood en dat wil en kan ik ook nog niet missen. Wel eet ik lepels vol roomboter met kokos olie als ik trek heb in zoet en dit werkt magnifiek hahaha.

Ik ben niet meer bang voor vet en ik verlies nu zelfs cm rond mijn taille en heupen. Ik vind het eten heerlijk en is goed vol te houden. voor mij nooit meer anders. ik geef mijn lichaam de tijd om te herstellen en als ik voel dat het kan ga ik in koolhydraten minderen. maar daar heb ik geen haast mee.

wees trots op jezelf en vind hier de steun die je nodig hebt.

succes