Re: Aankomen in gewicht / voorstellen Charlotte

Forum Forums Stel jezelf even voor Aankomen in gewicht / voorstellen Charlotte Re: Aankomen in gewicht / voorstellen Charlotte

#47704

Anoniem

Hey charlotte welkom welkom 🙂 Weer iemand richting mijn leeftijd 😉

Genoeg mensen die hier al genoeg goede adviezen geven maar volgens mij vergeten we hier iets en dat is dat je wilt aankomen. Het algemene advies, als ik het goed gelezen heb, is veel vet en proteine… maar om aan te komen zal je toch koolhydraten moeten nemen.

Ik weet nu niet wat goed is, dat kan mike je beter uitleggen denk ik, maar het is misschien goed om je lichaam goed te laten wennen aan grotere hoeveelheid dierlijk vet en een tijd laag in koolhydraten te zitten zodat je in ‘ketose’ raakt. Om daarna weer meer koolhydraten toe te voegen om ook het goede vet op te gaan slaan. Insuline zorgt er mede voor dat het vet wordt opgeslagen. Ik heb zelf ook laatst nog mijn eigen topic ge-update. Ik was ook lange tijd erg dun en kon moeilijk aankomen. Veel succes verder en ik woon ook nog thuis en ik heb het geluk dat mijn ouders mee gaan en mijn eigen ding laten doen. I am all raw milk, eggs and meat 😉 om het kort te beschrijven.