Re: Aagjeadvocado stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Aagjeadvocado stelt zich voor Re: Aagjeadvocado stelt zich voor

#35105

ruud
Bijdrager

He Mike, goed zeg, van dat artikel!

Ik kon het eerder niet vinden.

Wel een ander artikel dacht ik, maar dat was niet dit artikel.

Ageeth, hier nog een manier van iemand die de natriumbicarbonaat met ahornsiroop samen gebruikt, ook tegen de borstkanker overigens.

Of die ahornsiroop dan een aanrader is weet ik niet, maar daar is wel over nagedacht:

Quote:
Hoewel het verorberen van suiker de groei van kankercellen enorm bevordert, heeft de combinatie van zuiveringszout (natriumbicarbonaat) en ahornsiroop het tegenovergestelde effect; het maakt het voor de kankercellen lastig om te functioneren en overleven. De ahornsiroop brengt het zuiveringszout snel naar alle delen van het lichaam, inclusief de hersenen, beenderen, zenuwstelsel, ogen en tumoren zodat het zout zijn werk effectief kan uitvoeren. Het helpt ook bij aandoeningen die met zuurvergiftiging gepaard gaan. De behandeling met het zout is onschadelijk en werkt zo snel doordat het diffusievermogen zo groot is.

Het klinkt een beetje als de werking van de pet-scan: dan wordt ook suiker het lichaam in gestuurd met een beetje radio-activiteit: de suiker gaat gelijk als eerste naar de kanker toe in het lichaam: de kankercellen krijgen voorrang!

En dat licht dan ook als eerste op en zo weten ze dan dus waar nog kanker zit.

Dus de reguliere gezondheidszorg kent dit mechanisme, maakt er grif gebruik van maar onthoudt de patienten de kennis om suiker te vermijden!

Sterker nog in het astronautenvoedsel dat kankerpatienten tijdens de chemo krijgen, zit ook vaak gewoon suiker.

Waar het me ook aan doet denken is: apoptose: geprogrammeerde celdood.

Het is een soort killer in disguise die door de kanker niet herkend wordt en die actief wordt als die bij de kanker in de buurt komt en in dit geval voelt de kanker zich dan ook nog aangetrokken tot de killer in disguise.

Beter kun je het niet hebben.

De abrikozenpitten zijn ook zulke killers in disguise, die laten alleen de blauwzuur los in de buurt van een kankercel: PANG, dood! haha.