Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#252669

henkie
Bijdrager

Wie beschermde Epstein al tientallen jaren en waarom?

Ben je het nieuws over Epstein al beu? Maak je veiligheidsriemen maar stevig vast, hij blijft nog wel even in het nieuws met wat er boven water gaat komen over jouw helden in de politiek, het witte doek en de hitparade. Je zou op het puntje van je stoel moeten zitten als je een beetje inlevingsvermogen hebt en je voor kunt stellen hoe het zou voelen een kind van de ene op de andere dag, van de ene op de andere minuut kwijt te raken en er nooit meer iets van vernemen, …

Laten we beginnen met te stellen dat het verhaal van Jeffrey Epstein zo smerig en bizar is dat het lijkt op een film gemaakt voor tv over de kwaadaardige eigenaar van een nachtmerrieachtige enclave van private perversie en seksuele uitbuiting, Lolita Island.

Voor de slachtoffers van Epstein was de nachtmerrie maar al te echt.

Laten we vervolgens bepalen dat in een natie met een functionerend rechtssysteem elke persoon die op de hoogte was van het opgerichte rijk van Epstein en niets deed om het te stoppen, naar een federale gevangeniscel moest worden gebracht om hun zonden te overwegen tegen de uitgebuite meisjes en tegen de natie.

Ja, zoals in verraad, zoals in “gooi ze in de gevangenis en laat ze rotten” verraad. Zoals ik heb uitgelegd, ondermijnen corruptie en losbandigheid de legitimiteit van de staat en doen zo niets terwijl Epstein et al. voldeed aan de verlangens van de rijken en machtigen voor ontaarde losbandigheid was verraad: de Amerikaanse staat zal niet instorten door een militair conflict maar door moreel verval, en elke persoon die dat morele verval mogelijk maakte (of er gebruik van maakte) is schuldig aan verraad.