Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#240245

Romagi
Bijdrager

Is Julian Assange een Rothschild agent?
17 December 2010 / Met dank aan Zonnewind
x

De raadsman van Julian Assange blijkt een peperdure high-society advocaat te zijn wiens kantoor, Finers Stevens Innocent, ook de Rothschild-familie tot zijn klanten rekent.

Op zich is dat natuurlijk geen diréct ‘bewijs’, maar het is weer een stukje ‘circumstanital evidence’ voor de sterker wordende veronderstelling, dat Assange helemaal geen opréchte klokkenluider is. Maar dat deze oprichter van Wikileaks, niets anders is, dan een van de vele misinformatie-instrumenten van de elite. Gekneed en gestuurd wordt door deze elite. Een ‘elite’ die geleid wordt door het Rothschild-huis.

Net als ‘staat Israël’ dat is, zo is ook Wikileaks zeer waarschijnlijk niets anders dan een dekmantel voor de twijfelachtige praktijken van deze puissant rijke bankiersfamilie, van wie velen denken dat ze de spin in het wereldwijde web van onderdrukking en machtsgeilheid zijn..

Toeval?
Er wordt al zeer lang getwijfeld over de beweegredenen en bronnen van Wikileaks en zijn oprichter Julian Assange. Een paar punten:

9/11
De eerste twijfel rees toen Assange in een interview met de Belfast Telegraph de volgende uitspraken over de aanslagen van 11 September 2oo1 deed:
“Ik erger me doorlopend aan valse complotten als 11 september, terwijl wij steeds weer bewijs leveren voor echte complotten, voor oorlog en grootschalige bankfraude.”

Pardon?
Hoewel de bewijzen dat er iets niet klopt aan de officiële lezing van de 11 September-aanslagen, overduidelijk zijn,aanslagen waarbij 19 Arabieren, geleid door een rijkeluiszoontje met een GSM in een grot in het grensgebied tussen Afghanistan en Pakistan, het gehele Amerikaanse veiligheidsapparaat weten te omzeilen en ongehinderd het zwaar bewaakte Amerikaanse luchtruim kunnen doorkruisen, veegt de opperklokkenluider het allemaal van tafel. Deze bewijzen liggen -zeker voor een die-hard onderzoeker als Assange binnen zijn bereik, via bijvoorbeeld tal van documenten die dat – zij het ook slechts zijdelings – zouden kunnen bewijzen. Maar met deze uitspraken bereikt Assange 2 dingen:

Enerzijds claimt hij een soort van alleenrecht op geloofwaardige complottheorieën,
En anderzijds zet hij met deze uitspraken ook een aantal mensen flink uit de wind. En een aantal van die mensen wordt bij de nieuwste Wiki-lekken opnieuw volledig uit de wind gezet. U weet wie ik bedoel.. De Israëlische geheime dienst, de MOSSAD.
Dat dit hele verhaal over de sky-high rocketing fame van Assange allemaal geen toeval is wordt nu weer maar eens aangetoond door iemand die wat speurwerk deed naar de advocaten die de verdediging van Julian Assange op zich hebben genomen in de aanklacht tegen zijn persoon in de uiterst vreemde ‘verkrachtingszaak’ tegen deze opperlekker.

Mark Stephen, advocaat van Assange. Peperdure jongen, van een groot advocatenkantoor.. Krijtstreepje, dure das.. Juist, uit ‘The City’ in Londen, het domein van de bankiers in de financiële wereld..!
Daaruit bleek dat er toch wel een heel duidelijke link is tussen mijnheer Julian Assange en de rijkste bankiersfamilie – en waarschijnlijk de rijkste familie überhaupt – van deze planeet: de Rothschilds.

Ten eerste bleek bij het bekend worden van de details over de aanklacht tegen Assange, dat deze omhooggevallen student, zich de afgelopen drie maanden in Londen heeft opgehouden én dat het hele spel rondom de 250.000 gelekte VS-ambassade-documenten vanuit de directe nabijheid van de hoofdkwartieren van het Rothschildimperium werd geregisseerd..

Een directe link met dat Rothschildimperium blijkt er echter ook te zijn. Die wordt duidelijk wanneer we de handel en wandel van de advocaat van Assange eens nader bekijken.

De verdediging van Assange in de verkrachtingszaak is opgenomen door advocaat mr. Mark Stephen, verbonden aan het prominente en peperdure advocatenkantoor Finers Stephens Innocent. Nu is het sowieso al vreemd dat een man die steeds op de vlucht is, niet over duidelijke bronnen van inkomsten beschikt, geen vermogende familie heeft en op zijn website Wikileaks regelrecht en vaak om donaties vraagt, een dergelijk duur advocatenkantoor in de arm kan nemen.

Hier is deze Mark Stephen te zien, bij zijn persverklaring, juist nadat er door een rechter in London een borgsomhoogte was bepaald voor Assange, die zich een paar dagen ervoor had aangegeven.
enz. enz.

Dit is ook nog te vinden op WanttoKnow.