Reageer op: Nederlandse politiek

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Nederlandse politiek Reageer op: Nederlandse politiek

#236922

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ik vind het alleen moeilijk aan te nemen dat deze mensen wel weten hoe ze met een koevoet of een breekijzer om weten te gaan om dingen te slopen, maar met datzelfde gereedschap zogenaamd niet zouden weten hoe ze iets kunnen bouwen om maar even een voorbeeld te geven.

(…)

Het is toch bijna niet voor te stellen dat als deze mensen verplicht worden om in de praktijk mee te lopen bij de door mij genoemde beroepen ze niet snappen wat ervan ze verwacht word?

Dat is op basis van 2 dingen te verklaren:

1. Verregaande inteelt waardoor het gemiddelde IQ op 80 of lager ligt.

2. De islamitische ideologie van onderdrukking, waarin uitsluitend gedacht wordt in meester en slaaf.

Dit levert geen intelligente en constructieve mensen en samenlevingen op. Laten we de MENA-landen als voorbeeld nemen:

Het midden-oosten, ooit de bakermat van de beschaving, behoorde eerst niet toe aan de moslims, maar aan de christenen. De beschaving wordt ten onrechte toegeschreven aan de moslims, want alles wat zij hebben gedaan is er ‘shithole countries’ van maken!

Noord-Afrika, met name Egypte, was ooit christelijk. Dit was de hoogste beschaving van heel Afrika. De beschaving wordt ten onrechte toegeschreven aan de moslims, want alles wat zij hebben gedaan is er ‘shithole countries’ van maken!

Het enige wat deze lui kunnen is afbreken, niet opbouwen. Hoeveel briljante islamitische geleerden, filosofen, wetenschappers, dichters, schrijvers, schilders, muzikanten, kunstenaars ken jij?

Mike