Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#232643

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

In het eerste van de 2 hierboven geposte filmpjes van Cordicon behandelt hij dit fascinerende artikel:

https://www.universallifetools.com/2017/02/earths-pole-reversal-shift-in-consciousness/

Kort gezegd komt het hierop neer:

De elektrische activiteit van de aarde neemt toe, terwijl de magnetische afneemt. De elektrische ‘hartslag’ van de aarde wordt de Schumann-frequentie genoemd en deze is de afgelopen decennia gaandeweg verhoogd van 7.83 hz naar 12. Elke geleidelijke stijging ging gepaard met een bewustzijnsverhoging (denk aan JFK en zijn broer Robert en MLK in de 60’s).

Bij 13.13 hz vindt er een omslagpunt plaats, omdat de magnetische polen van de aarde dan verschuiven. Dit wordt verkocht als een doemscenario, maar wat als dit een ascensie-proces is dat ons niets dan spirituele verlichting brengt?

Wanneer we deze frequentie bereiken is onduidelijk, maar voor mij is superduidelijk dat we in een ‘quickening’ zitten, waarbij de beleving van tijd alsmaar sneller gaat. Al jaren ervaar ik een alsmaar groeiende verhoging en versnelling van het bewustzijn (niet alleen dat van mijzelf). Rond de kerst van 2018 ervaarde ik een nieuwe sprong voorwaarts (zoals oudgedienden op dit forum weten voel ik deze wendingen en het is niet voor het eerst dat ik hierover schrijf). Mijn eerste aanraking met QAnon was ook al vlak voor de kerst, in 2017. Al 2 jaar rond de winterzonnewende dus. Is dit wat bedoeld wordt met ‘dark to light’?

Mike