Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#232599

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Is het team van Tom Fitton (Judicial Watch) de ‘stealth bomber’ waar Q het over heeft? Eerst dachten we dat het Sessions was, maar dat bleek niet het geval te zijn. Huber is het ook niet, want er is teveel aandacht geweest in de media voor hem.

Al geruime tijd denk ik dat Fitton en zijn team aangestuurd worden door het Q-team. Terwijl Trump zogenaamd a.g.v. allerlei bureaucratie binnen het DOJ (Department of Justice, Ministerie van Justitie) die FISA-declas er maar niet door krijgt, lukt het JW om de ene na de andere onthulling vrij te krijgen middels FOIA-verzoeken (Freedom of Information Act, wob-verzoeken). Hij lijkt zowaar wel hulp te krijgen vanuit het DOJ! Uiteraard besteedt de MSM hier geen enkele aandacht aan en zo krijgt Fitton van alles los en blijft hij tegelijkertijd onder de radar. Deze info kan later nog wel eens van pas komen!

Zo zitten Trump en zijn team sinds 21 december vorig jaar op de resultaten van het onderzoek gedaan door het DHS (Department of Homeland Security) over mogelijke verkiezingsfraude tijdens de ‘midterms’ (tussentijdse congressionele verkiezingen) van 2018 en lijkt het alsof daar niets mee gedaan wordt. Maar Brenda Snipes moest wel aftreden in Broward County in Florida, het district van voormalig hoofd van de DNC (Democratic National Congress) Debbie Wasserman-Schuktz, die zelf op uiterst dubieuze wijze haar congressionele zetel heeft weten te verwerven (met de hulp van Snipes). En recentelijk heeft JW voor elkaar gekregen dat maar liefst anderhalf miljoen onwettelijke of zelfs niet-bestaande kiezers van de rol zijn gehaald in Los Angeles, Californie:

Er gebeurt dus wel degelijk iets, maar dan via de ‘stealth bomber’! Republikeinse congresleden weten ook veel meer dan ze laten zien aan de buitenwereld. Ook zij worden volgens mij aangestuurd door het Q-team en spelen hun rol, tot de tijd rijp is om ineens de MOAB (Mother Of All Bombs) uit te werpen!

Mike