Reageer op: Gele hesjes

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Gele hesjes Reageer op: Gele hesjes

#230399

Medusa
Bijdrager

De Loyalist

Het komende weekend wordt heel spannend. De gele hesjes in Frankrijk gaan weer de straat op en legervoertuigen met een EU vlag erop verplaatsen zich nu over de Franse wegen. Dit weekende gaan er opnieuw doden vallen. Waarom? Omdat de globalistische EU nu eindelijk zal laten zien wat onze toekomst onder de EU-vlag ons brengen wil.

We hadden dit voor kunnen zijn. We hadden na het tekenen van het verdrag van Lissabon al moeten zeggen dat we niet op dit soort vormen van ‘democratie’ gesteld zijn. We hebben in 2005 “NEE” gezegd tegen de Europese grondwet en dat in 2007 toch door JP Balkenende ondertekend. Vanaf dat moment wisten we al hoe dit ging aflopen maar, men stak zijn kop in het zand. “Misschien valt het allemaal wel mee …”

Ik kwam onlangs een foto van twee gele hesjes tegen met een rode hamer en sikkel op de rug. Daarmee werd het op pijnlijke duidelijk hoe ver de socialistische doctrine van de EU gaat. Alles is socialisme tegenwoordig. Mensen die nog denken dat de VVD rechts is, heeft het mis. Socialisme is altijd een aardige ideologie geweest voor lieden met goed gevulde zakken maar verder het is een economisch systeem dat je volledig afhankelijk maakt van de nukken van een overheid. Die overheid wordt omhooggehouden door grote bedrijven, die maken binnen socialistische systemen de dienst uit. Er is niets van het volk bij en voor echte innovatie binnen socialistische maatschappijen is nooit meer plaats.

Socialisme leidt tot fascisme. Kijk naar de tweede wereldoorlog. Socialisme heeft nog nooit iets gebracht maar, plotseling zitten we in een EU die zich nu wil bewapenen tegen eigen bevolking. Stevent Frankrijk op een burgeroorlog af? Die kans zit erin. Waarom? Omdat Frankrijk nieuwe verkiezingen wil en dan gaat Marine Le Pen zeker winnen.
Marine Le Pen zal alles in het werk zetten om de EU te verlaten. Dus, als Macron vertrekt dan heb je meteen een FREXIT op handen. Voor de EU kan Macron dus niet vertrekken en, de Fransen zullen zich niet met geweld laten onderdrukken want, die zijn trots op hun revolutionaire geschiedenis en weten dat ze kunnen winnen.

Gaat Europa in een proxy-oorlog ten onder zoals in Syrië is geweest? Gaat de CIA van de EU haar Alamo maken? Dit gaat nog enkele maanden duren maar, weet dat we al tal van die ISIS jongens binnen de poort hebben en, clubjes als de CIA en ook de AIVD weten die gasten haarfijn te vinden.
Hoeveel cashes met wapens zijn er nog over van operatie Gladio? Ook in Nederland zijn indertijd een aantal van die plekken gevonden waar standaard 19 grote metalen kisten vol met goed geoliede vuurwapens plus munitie zijn aangetroffen. Die waren onder Gladio tegen het ‘rode gevaar’ daar opgeborgen om een verzet tegen welke bezetter dan ook van wapens te kunnen voorzien. Die depots zijn nooit opgeruimd en de AIVD kent de locaties.

Als Europa de EU niet meer wil, dan hebben we naast het Europese leger ook nog tal van rebellenlegers te bevechten. Uw overheid gaat ze van wapens voorzien om de EU te beschermen. We hebben zelf geen vuurwapens om ons mee te verdedigen en, mochten we van de EU winnen dan moeten we de wetgeving op vuurwapenbezit nog eens ernstig onder de loep nemen. Het was nooit zo ver gekomen als we een vrije vuurwapen wetgeving hadden gehad. Je behoudt alleen je vrijheid als je die kunt verdedigen.

Ik zit al jaren in spanning te wachten tot de bom gaat barsten. Ik heb nooit verwacht dat het verzet van Nederland die kar zou gaan trekken. Nederland is een land dat is vergeven van een polder-ideologie vermengd met Calvinisme waar het zogenaamde links gretig gebruik van heeft gemaakt. Het zogenaamde rechts stelt niets voor, het maakt geen vuist en heeft haar achterban nooit op een juiste wijze geïnformeerd. De gehele politiek heeft je genaaid en voorgelogen, anders hadden ze je wel onderricht over de criminele manier waarop geld gecreëerd wordt.

Dus, de oorlog die al enige tijd borrelt begint nu een serieuze kans te maken uit te breken. Dat dankzij de EU die altijd heeft beweerd Europa te willen verenigen om oorlog te voorkomen. Met onder andere dat argument is ons de EU verkocht. De wereldoorlogen die hier hebben gewoed zijn het resultaat van een spelletje dat wordt gespeeld door hen die toevalligerwijs ook de creatie van geld beheren. Ver boven de politiek wordt er geregeerd en alleen politici die naar de opdrachten van dat instituut luisteren mogen het pluche bewaken. Daarom luistert de politiek niet naar jou en daarom hebben we nu de EU.

Als Macron aftreedt dan loopt dit voor de Fransen met een sisser af. Treedt Macron niet af, dan is de kans op regelrechte oorlog groot. Dan gaat het internet als eerste op slot, geen pottekijkers. Vervolgens zullen mensen verdwijnen. Het aantal gevangenen zal te groot zijn voor de gevangenissen. Er zullen kampen worden ingericht en massa executies plaatsvinden. Waarom? Omdat Macron niet kan aftreden wil de EU kunnen blijven bestaan. Steeds meer landen zullen zien wat er in Frankrijk gebeurt en de landen waar de minste onrust zal zijn, zijn landen als Polen, Hongarije en Oostenrijk. Dat zijn landen die vrij homogeen niet meer zo gecharmeerd van de EU zijn.

In Nederland kun je nog steeds niet zonder discussie zeggen dat we die EU zo snel mogelijk moeten verlaten. Men blijft hopen in Nederland, tegen beter weten in. Dat doen we graag, hopen en zeker niet de verantwoordelijkheid voor ons eigen bestaan ter hand nemen. Op 8 december gaan de gele hesjes weer op pad en, het het is aan iedere Nederlander nu om zondag zo’n ding te dragen. Je hoeft niet naar Den Haag maar draag zo’n hesje. Kleur Nederland geel want, straks gaat de EU het dragen van zo’n hesje verbieden als er geen situatie van nood is. Dan mag je niet met je hesje aan boodschappen doen omdat het een teken van afkeur richting die walgelijke politiek is. Dat is de politiek waarop je keer op keer hebt gestemd omdat jij je met mooie fabeltjes hebt laten motiveren. Vervolgens werd je verraden met het woord ‘verkiezingsretoriek’. Daarna ging je weer stemmen. En daarom zal de verandering nooit vanuit Nederland komen. Wij zijn allang niet meer die watergeuzen. Wij hopen nog alleen op betere tijden als ons die gegund worden.

We hebben nog wel wat ijzers in dit vuur. De NATO zit om de hoek. De NATO zit na de domme uitspraken van Macron in de hoek van Trump. Laat Stoltenberg zijn NATO-leden zich zomaar verenigen in een EU-leger? Als dat gebeurt? Hoe gaat de NATO hierop reageren? Plotseling zijn we in potentie Libië of Syrië geworden. Gaan we straks mensensmokkelaars betalen voor een transport richting Azië? Worden wij de slachtoffers van mensenhandel zoals nu veel Afrikanen de klos zijn? Plotseling behoort dat dankzij het gedrag van de EU en Macron tot de mogelijkheden.

Dit is een weergave van hoe dit verhaal uit de hand kan lopen. Dat hoeft niet te betekenen dat dit zo gebeurt maar, de EU wil Macron coute que coute beschermen want zonder Macron verliest de EU Frankrijk. Zonder Frankrijk verzwakt de EU enorm en wakkert het de gevoelens van de rest van Europa aan. We zijn de EU zat. We willen onze soevereiniteit terug. We willen dat Den Haag naar ons luistert en dat kan Den Haag nooit zolang we onder de EU blijven vallen. Daarna is er nog steeds een hele hoop in dit land te fixen. Het verlaten van de EU is de eerste stap. Dan hebben we nog een geldsysteem, een koningshuis en een grondwet om onze hoofden over te breken. We hoeven ons in ieder geval niet door grote Multinationals te laten chanteren, die betalen niets dus we kunnen schijnbaar prima zonder.

Mark Rutte maakt zich schijnbaar ernstig zorgen en doet wat Rutten doen. Hij probeert de tevergeefse brug tussen de bevolking en de politiek te slaan met het doen van een eerder voorspelde uitspraak. Nu heeft ook Mark Rutte een geel hesje aan en probeert als een kameleon weg te komen met het aanpassen van zijn kleuren. Dat terwijl gisteren nog iemand met een geel hesje aan door de politie werd verwijderd van de publiekstribunes in de tweede kamer. Op het moment dat de minister president zich met een geel hesje in de kamer vertoont moet hij worden opgepakt en nooit meer vrijgelaten. Wat een verrader.