Reageer op: Spanje

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Spanje Reageer op: Spanje

#230074

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Opnieuw zijn vrouwelijke kiezers de olifant in de kamer waar niemand het over heeft. Hoe kan het dat landen die traditioneel bekend staan om hun machocultuur, zoals Spanje, Italie en Zuid-Amerikaanse landen (denk nu aan Brazilie) jarenlang in de handen van socialistische verraders komen, met een schrikbarende opkomst van maatschappij-ondermijnend en geboorte-onderdrukkend feminisme tot gevolg? Het antwoord laat zich raden: vrouwelijke kiezers.

Vrouwen zijn helemaal niet conservatief, ze weten niet wat ze willen conserveren omdat het collectivisten zijn die uit zijn op veiligheid en niet vrijheid. Daarnaast stemmen ze met hun hart en niet met hun hoofd. Dat klinkt hartstikke mooi, maar is RAMPZALIG voor elke beschaving! Er is een reden waarom tot 100 jaar geleden vrouwen niet mochten stemmen. Je ziet dat ze ooit sterke, mannelijke culturen in korte tijd volkomen ten gronde kunnen richten.

Er bestaat geen rationele, individualistische en conservatieve vrouw, diegenen die beweren dat wel te zijn (zoals nu in Amerika, Brazilie en nu ook Andalusie) doen alleen maar alsof omdat het maatschappelijke tij is gekeerd. Mannen, houd je vrouwen in de gaten, altijd, laat NOOIT je aandacht verslappen!

Mike