Reageer op: Nederlandse politiek

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Nederlandse politiek Reageer op: Nederlandse politiek

#229982

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/peilingen-fvd-wint-twee-zetels-en-wordt-beloond-voor-felle-oppositie-tegen-marrakesh-pact/

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/peilingen-kiezers-sp-en-partij-van-de-dieren-ook-tegenstander-vn-migratiepact-van-marrakesh/

TEKEN DE PETITIE! Steun FvD nog voor het debat op 4 december! Zie rode knop bij de zoekfunctie van dit forum.

Beste Mike Donkers, waarschijnlijk hoorde u het al: de regering maakte vanmiddag bekend het Marrakesh immigratiepact op 10 december gewoon te willen tekenen. Ondanks de massale protesten er tegen. Ondanks de dramatische gevolgen voor Nederland.

Het kan Rutte gewoon helemaal niets schelen. Ik ben niet kwaad. Ik ben woest!

Help ons om samen Nederland in beweging te krijgen.

We hebben nog één kans om het dramatische Marrakesh Immigratiepact te stoppen.

Die kans is er op dinsdag 4 december bij het debat erover in de Tweede Kamer. Hoe méér handtekeningen we dan hebben verzameld, hoe sterker we staan. En hoe groter de kans dat VVD en CDA gaan bewegen.

Spoor daarom iedereen in uw omgeving aan om de petitie te ondertekenen. Laten we massaal in actie komen om tegen te houden dat onze grenzen nóg verder open gaan en de ongecontroleerde immigratie nóg verder toeneemt.

Daarom wil ik u vragen om de petitie door te sturen naar uw vrienden, kennissen, collega’s, buren en familieleden. Deel de petitie via social media, whatsapp of email!

Mike