Reageer op: vaccinaties

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid vaccinaties Reageer op: vaccinaties

#229953

Elkedageenei
Sleutelbeheerder

De Loyalist 30-11:

:Senator José Peralta is op 21 november 2018 overleden. Zijn dood was vrij plotseling, hij was kerngezond en wilde dat graag blijven dus, nam hij een griepprik. Kort na het ontvangen van de griepprik overleden aan bloedvergiftiging, ook wel een septische shock genoemd.
In vaccinaties zitten allerhande stoffen die problemen geven, aluminium is één van die stoffen die dit resultaat kunnen geven. Aluminium is aan de vaccinatie toegevoegd om het immuunsysteem te activeren. Vervolgens moet het immuunsysteem dan antistoffen aanmaken voor de schadelijke en bacteriën en virussen die worden ingespoten.

Op het moment van inspuiting van de vaccinatie was de senator al ten dode opgeschreven. Het aluminum heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn lichaam zoveel geactiveerd dat het zich tegen zichzelf keerde. Hij kreeg een ontstekingsreactie, geactiveerd door de injectie, en die ontstekingsreactie was zo heftig dat zijn bloeddruk wegzakte. Hij ging dood, niets meer aan te doen. Hij was kerngezond, 47 jaar heeft twee zoons, een vrouw, een belangrijke baan en was een voorstander van het vaccinatie beleid dat vanuit de farmaceutische industrie werd gepusht door de Democrats.

Dit verhaal is tragisch, de man werd geliefd en heeft waarschijnlijk ook hele goede dingen voor anderen gedaan. Hij had een vast geloof in vaccinaties en heeft alle geluiden die vragen stellen over dit onderwerp genegeerd. Peralta geloofde de farmaceutische industrie, ondanks dat de statistieken ons zeggen dat er genoeg mensen zijn die blijvende schade van deze injecties ondervinden. In de VS is zelfs een speciale rechtbank die alleen maar oordeelt over de toegebrachte schade van vaccinaties op mensen. Of de familie van Peralta nu ook bij die rechters zal aankloppen is nog niet bekend maar, ik acht hun claim miljoenen waard.

Ondertussen is er na een week nog steeds geen autopsierapport terwijl er wel een autopsie zou plaatsvinden. Bij de symptomen zoals José Peralta vertoonde is er sprake van vergiftiging of een ontsteking die gifstoffen plotseling afgeeft aan de bloedbaan en de rest van het lichaam infecteert. Geen van de MSM bronnen durft dit onderwerp verder te behandelen en over de oorzaak van zijn dood blijft het angstvallig stil. Via zijn Twitter account kunnen we wel zien dat hij een groot voorstander van de griepvaccinatie was en mogen we aannemen dat hijzelf het vaccin hooguit een week voor zijn dood heeft ontvangen.

Zo moet je dit bericht ook lezen. We kunnen nog niet zeggen dat Peralta aan de vaccinatie is overleden maar, dat de vaccinatie in de MSM verwegen wordt terwijl dit een bekend bijeffect van vaccinaties kan zijn, mag niet genegeerd worden.

https://thevaccinereaction.org/2018/11/new-york-state-senator-jose-peralta-was-diagnosed-as-having-died-of-sepsis/