Reageer op: Omvolking

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Omvolking Reageer op: Omvolking

#229952

Elkedageenei
Sleutelbeheerder

Artikel van de Loyalist:

“De rest van de EU schijn t het nog niet zo goed te begrijpen maar, de ondertekening van het verdrag van Marrakesh legt weer een nieuwe bom onder de EU. Dankzij het verdrag van Shengen is er namelijk maar één tekenende lidstaat nodig om dit verdrag in praktische zin als een immigratie golf over de gehele EU te laten gaan.
Straks komen ‘migranten’ via Nederland binnen en worden van een paspoort voorzien, daarna zijn ze vrij zich te vestigen in welk deel van de EU zij aantrekkelijk achten.

De EU wil het verdrag van Marrakesh en veel EU lidstaten willen dat niet. Nederland en Zweden zouden weleens de enige ondertekenaars van dit verdrag kunnen zijn en leggen daarmee het lot van de overige EU lidstaten in hun handtekeningen. Daarmee wordt de laars gelapt aan de wensen van minimaal de helft van de EU lidstaten en, die zullen zich steeds meer tegen die EU verzetten.
Wat de EU wil en wat het gaat bewerkstelligen zijn verschillende zaken geworden. Er zijn geen regels die nog het onafwendbare kunnen keren. De EU gaat kapot aan haar eigen machtswellust en gelukkig zijn er nog genoeg regeringen van lidstaten die zich tegen deze vorm van technocratie keren.

Opvallend is de blindheid waarmee de Nederlandse regering dit verdrag gaat ondertekenen. Nederland ondertekent omdat de EU dit getekend wil zien. Zelfs de Nederlandse regering schijnt niet te begrijpen dat ze met het tekenen van dit verdrag de EU definitief de das omdoen. Talloze landen zullen het verdrag van Maastricht willen opzeggen en de grenzen dicht gooien.

De EU is dood. De top van de EU zit nu aan een karig tafeltje tijdens de G20. Mark Rutte is uitgenodigd, ondanks dat Nederland geen deel uitmaakt van de grootste 20 economieën ter wereld. Waarom is Mark daar? Enkel en alleen omdat hij de grootste steun levert aan een EU in crisistijden. Die crisis gaat niet meer over, de EU gaat ontbonden worden en daaraan is alleen die EU schuld.

De vader van die ‘Nieuwe Wereld’ is vannacht overleden en, het door hem aan het publiek geïntroduceerde globalisme is er niet veel beter aan toe. Aan de keukentafel van de G20 in Argentinië wordt er nog ontspannen gelachen. Dat is een atmosfeer die dit land in het verleden al voor vluchten criminelen heeft geboden. Misschien kunnen ze beter blijven in het land van Maxima.”