Reageer op: AFN Europe

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden AFN Europe Reageer op: AFN Europe

#229940

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Voor wie de AFN Europe-app inmiddels ook op de telefoon heeft en regelmatig luistert naar Power Talk:

Luister voor je vermaak eens naar de uiterst linkse Stephanie Miller Show. Het zegt veel over de mindset van links, vooral bij de vrouwen (de talkshow van de eveneens linkse Thom Hartmann heeft nl. wel meer inhoud). Er wordt inhoudelijk niets gezegd, het is urenlange non-stop Trump-bashing. Ze denken werkelijk dat Trumps dagen zijn geteld nu het Huis van Afgevaardigden in Democratische handen is gevallen.

Vandaag hoorde ik Stephanie Miller smalend lachen om de gedachte dat Trump 2020 helemaal niet gaat halen en dus 100% zeker niet herverkozen zal worden. Sterker nog, volgens haar stapt Trump in januari volgend jaar al op! De reden? De ‘onthulling’ van Michael Cohen dat Trump nog voordat hij president werd een Trump Tower wilde bouwen in Moskou en Poetin een gratis kantoor wilde aanbieden als publiciteitsstunt. Allereerst is er niets illegaals aan het zakelijke voornemen om een gebouw in Moskou neer te willen zetten, maar uiteindelijk besloot Trump om het niet te doen. Dus Trump wordt nu in verband gebracht met meer ‘Russische inmeninging’ op basis van een zakenplan dat niet door is gegaan? En Stephanie Miller gelooft werkelijk dat dit de definitieve nekslag is voor Trump!

Zij beweert met droge ogen dat Trump op illegale wijze president is geworden en dat met de terugkeer naar het Witte Huis van ‘Madam President’ (Hillary) de democratie hersteld is. Dus een democratische verkiezingsuitslag is illegaal, maar d.m.v. leugens en achterklap iemand tot aftreden dwingen is volkomen geoorloofd. Zegt veel over de manier waarop de hersenen van linkse vrouwen bedraad zijn. Haar talkshow heeft geen enkele inhoud, noch humor en is uiterst chaotisch en negatief. Ik zal met veel plezier deze maand gaan genieten van haar reactie op de werkelijke schandalen die op het punt staan om onthuld te worden!

Mike