Reageer op: Feminisme

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Feminisme Reageer op: Feminisme

#229926

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ergens tussen het gedram over een ‘wage-gap’ en te weinig vrouwen aan de top kwam een of andere troela op het idee om onze Top 2000 eens onder de loep te nemen. Iedereen mocht daar stemmen op de eigen favoriet en wat blijkt? Te weinig vrouwen! Is dan de conclusie dat vrouwelijke artiesten wellicht niet de favoriet zijn onder de bevolking? Nee hoor, jullie hebben gewoon verkeerd gekozen! Dat is natuurlijk een flink probleem want het bewijst ondervertegenwoordiging van vrouwen in de muziekindustrie!

Waar haal je het lef vandaan om gewoon vanuit eigen voorkeur je stem uit te brengen op de muziek die jou het meeste aanspreekt? Dat deugt natuurlijk van geen kant, je was je gewoon even niet bewust van het feit dat je eigenlijk gewoon een paar vrouwen bent vergeten of je klikte op een verkeerde knop. Geen probleem, daar is Top 2000 VrouwenStemmen voor opgericht. Ik zag trouwens ook maar verrekt weinig Aziatische transgenders in de lijst maar goed, dat is een probleem voor december 2019.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/vieze-vrouwenhaters-maar-4-vrouwelijke-soloartiesten-in-top-100-van-de-top-2000/

https://www.geenstijl.nl/5145094/hebben-ze-ook-eens-een-verzetje/

Mike