Reageer op: Feminisme

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Feminisme Reageer op: Feminisme

#229903

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ga naar 8:55:

https://www.rtlnieuws.nl/video/uitzendingen/video/4503321/rtl-nieuws-1930-uur

In deze rapportage zien we een vrouw die zich mee heeft laten voeren met jongens/mannen die iets in haar drankje hebben gestopt, waarna ze meermaals misbruikt is. Helaas is dit een veelvoorkomend verschijnsel dat uiteraard onbelicht blijft, omdat de daders zo goed als altijd ALLOCHTOON zijn. Kijk naar deze vrouw, ze zit al dicht tegen The Wall aan en vond die stoere licht- of donkergetinte ‘bad boys’ maar wat spannend. Nu kan ze voor de camera haar verhaal doen en de heldin spelen en onderdeel uitmaken van een #MeToo-promospot in het ‘nieuws’.

Let wel, ik praat niet goed wat deze daders hebben gedaan! Het siert deze vrouw dat ze in zoverre verantwoordelijkheid neemt dat ze zegt dat ze niet met deze lui mee had moeten gaan en ook geen pilletje had moeten slikken. Dat is al heel wat voor een vrouw! De werkelijke les blijft echter ongenoemd, zowel door het slachtoffer zelf als door de makers van deze rapportage: vrouwen vallen op ‘bad boys’ en maken zichzelf tot een gewillig slachtoffer. Zal zij het ooit leren? Waarschijnijk valt ze de volgende keer als ze uit weer als een blok voor een donkere veroveraar.

Overigens in hetzelfde niewsbulletin ook een item over het feit dat 1 op de 10 kinderen nu opgroeit in een 1-oudergezin. We weten allemaal welk geslacht die ene ouder bijna altijd heeft en RTL Nieuws laat dan ook een voorbeeld zien van een ‘moedige’ alleenstaande moeder. Verder nog een item over gemeenten die vrouwen adviseren om voortaan niet meer alleen te joggen n.a.v. recente aanvallen door ALLOCHTONEN, uiteraard niet vermeld door RTL Nieuws.

Mike