Reageer op: Pizzagate

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Pizzagate Reageer op: Pizzagate

#228054

naief
Bijdrager

hoe grappig Mike, gisteravond zag ik dezelfde reclame. Ik kon het niet plaatsen, maar ik dacht ook wat een rare E, hmmm.
Laatst trouwens een hele waardevol gesprek geluisterd van Desiree Rover met de man van anarchy website en in hun gesprek zeiden ze dat je op de oude tv/ niet digitaal codes wel opvallen voor de fijn gevoelige onder ons, maar op de digitale tv niet. Dan haalt je onderbewustzijn het er niet meer uit. Ik ben blij dat we niet mee doen de glasvezelkabel en dat we nog op een oude tv televisie en digitenne kijken. Al wordt dat steeds irritanter. De ondertiteling maken ze voor breedbeeldschermen en laatst is het weer aangepast. Iedere keer worden de letters kleiner. Nog ff en we zitten met een loep tv te kijken of gaan dan toch zwichten voor zo’n plat scherm.
Pizzagate gerelateerd. Ik zie steeds meer regenboogvlaggen. Kinderen zeggen rare zinnen zoals piemel in mond. Op het jeugdjournaal kwam een filmpje voor van een 16 plus spelletje met natuurlijk ongepaste beelden, maar ook voor volwassenen zo onschuldig. Mijn kinderen (1 gezien en de ander er over gehoord) hebben het sindsdien met enige regelmaat over het spelletje.
:boos: