Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#227890

qanon-europe
Bijdrager

@Gabrielle

scroll even naar onderen, dan zie je bij de reacties staan dat de film ”above majestic” op een satanische dag wordt uitgezonden op een plaats waar satanische kinderrituelen hebben plaatsgevonden. En het feest dat wordt gegeven om deze premiere te geven is een gemaskerd bal…zou Jordan bij de black hats horen en disinfo verspreiden? Graag jullie mening hierover. Zelf heb ik altijd een goed gevoel gehad bij Jordan, maar ik kan het natuurlijk mis hebben..

Ik volg de makers van Above Majestic al geruime tijd nauwlettend. Wat mij betreft zijn Jordan Sather, Michael Salla, David Wilcock, Corey Goode, Bill Thomson en Jim Marrs the good guys. Dit in tegen stelling tot Tom De Long/Academy to the stars, Podesta, etc.

Het premiere feest was niet zo zeer een gemaskerd bal maar meer een soort star trek achtige verkleed partij in het kader van the secret space program en halloween (een usa traditie die aanvankelijk onschuldig lijkt maar die donkere negativiteit als oorsprong heeft) .

De makers van Above Majestic organiseren ook een POSITIEVE meditatie juist tegen alle negatieve rituelen rond halloween.

Het feest is overigens afgelast vanwege dreiging van buiten af.

Zie ook het meest recente artikel van David Wilcock (een aanrader):

https://divinecosmos.com/davids-blog/22143-moment-of-truth-q-anon-discloses-secret-space-program

en de full disclosure organisatie:

En tenslotte de pre-order/trailer links voor Above Majestic: