Reageer op: LGBTQ+

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden LGBTQ+ Reageer op: LGBTQ+

#225386

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Het aantal kinderen dat hulp zoekt omdat ze zogenaamd in het verkeerde lichaam zijn geboren stijgt elk jaar. Volgens rapporten wordt dit aantal elk jaar verdrievoudigd. Het is duidelijk dat deze kinderen feministische ouders hebben die hen steunen en aanmoedigen om de behandeling te zoeken die de staat heeft besloten hen te geven.

Het gaat vooral om jonge meisjes. In de regel zijn de meisjes tot een nieuwe inzicht over zichzelf gekomen, met behulp van feministische ouders, linkse leerkrachten op scholen en politieke propaganda van linkse organisaties, die vaak door de staat worden gefinancierd.

Voor linkse mensen is het geen stigmatisering dat hun kinderen van geslacht veranderen, de ingreep wordt integendeel gezien als progressief, wat bewijst dat het kind is opgevoed in een links milieu waar de gelijke waarde van iedereen de hoofdrol speelt.

Het veranderen van geslacht kan worden gezien als een certificering van zijn politieke wereldbeeld en een voldoening aan de waardegrond van het links-liberale regime.

Mike