Reageer op: Feminisme

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Feminisme Reageer op: Feminisme

#225268

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Op Radio 1 vanochtend ging het hier ook over:

https://www.nporadio1.nl/spraakmakers/onderwerpen/476890-stand-nl-de-nederlandse-regering-moet-excuses-aanbieden-voor-de-mishandeling-van-de-zogeheten-moffenmeiden

Let op hoe de vrouwen die aan het woord komen allerlei excuses verzinnen voor waarom deze vrouwen destijds de koffer in doken met de Duitse bezetters. Let vervolgens op hoe de meeste mannen reageren. Een kleine samenvatting: mannen werden veel sterker gestraft voor verraad in ons land en in andere Europese landen werden ze zelfs gedood of gemarteld.

Het ergste wat deze vrouwen is overkomen is publieke vernedering. Volgens de vrouweijke gasten creerde dit een trauma voor het leven, want vrouwen zijn altijd zielige slachtoffers. De mannen geven echter aan dat deze vrouwen geen hongerwinter leden en het aan niets ontbrak, terwijl hun landgenoten crepeerden en noodgedwongen bloembollen aten. Een andere mannelijke spreker geeft aan dat de meeste joden reeds in 1943 opgepakt en gedeporteerd waren, dus deze vrouwen moesten hier vanaf hebben geweten. Het is zelfs niet ondenkbaar dat ze zelf ook nog joden hebben uitgeleverd aan hun bedgenoten, we weten allemaal hoe het met de ‘trouw’ van vrouwen zit.

Wat niet besproken werd is dat dit een zeer effectieve straf was voor deze vrouwen, nl. ‘shaming’ (publieke vernedering). Ik heb het al eerder geschreven: de ergste straf die je vrouwen kunt aandoen is openbaring van hun geheimen. Kort gezegd, wat ze het meest vrezen is verantwoordelijkheid moeten dragen voor hun overspelige en verraderlijke gedrag.

De vrouwelijke gasten gooien het op de jeugdige geest van deze meisjes. Jammer genoeg benoemen noch de mannen noch de vrouwen het werkelijke probleem: hypergamie. Vrouwen van alle leeftijden openen maar wat graag hun benen voor ‘bad boys’. Anders gezegd, ze kregen gewoon vaginale tintelingen van die nazi’s met hun glimmende laarzen en uniformen. Ze leverden zich vrijwillig aan aan de vijand en moesten na de oorlog boeten voor hun verraad. Goed zo, ik hoop dat ze dit de rest van hun leven nooit meer zijn vergeten!

Mike