Reageer op: jodium

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid jodium Reageer op: jodium

#224947

Ben
Bijdrager

Tony heeft het ook met regelmaat gehad over het ontstaan van borstkanker bij vrouwen. Onderzoek via mammografie raad hij ten zeerste af en is naar zijn mening juist ook een van de oorzaken van het ontstaan van borstkanker bij vrouwen.

Om Tony te begrijpen waarom hij bv hogere doseringen adviseert moet je hem toch echt gaan volgen. Hij heeft het echt niet alleen over het gaan verhogen van de jodium inname. Ook over dierlijke vitamine A is hij zeer positief er adviseert dan ook sterk deze in hogere mate binnen zien te krijgen, dit in tegenstelling tot het hoog gaan supplementeren van D3. Tony is zoals je inmiddels wel weet geen voorstander meer van het eten van orgaanvlees. Dus hij adviseert buiten orgaanvlees en levertraan andere dierlijke bronnen te eten waar vitamine A in voorkomt of anders gaan te supplementeren met een vitamine A van dierlijke afkomst.

Tony is beslist niet negatief over omega-6 vetzuren, zolang de verzadigde vetten maar ruimschoots de overhand hebben. De noodzaak van deze omega-6 zuren in combinatie met verzadigde vetten heeft hij ook eens uitgelegd, maar weet het fijne hier niet meer van. Als hij het over het gebruik van omega-6 zuren heeft zijn dit zeker niet de soja, mais of saffloerolie. Hiervan wijst hij het gebruik ook absoluut af.