Reageer op: Abortus, ja of nee ?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Abortus, ja of nee ? Reageer op: Abortus, ja of nee ?

#223695

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Abortus is moord, dus onder geen enkele voorwaarde. Verkrachting vind ik geen argument, omdat het kind ter adoptie kan worden aangeboden. Ik kan me wel voorstellen dat als het leven van de moeder in gevaar komt het bij hoge uitzondering om medische redenen kan worden toegestaan.

‘Argumenten’ als ‘dan gaan we weer terug naar zelf toegebrachte abortussen met breinaalden’ zijn totale onzin. In de tijd dat ongewenste (buitenechtelijke) kinderen een maatschappelijk taboe waren kozen slechts enkelen voor een dergelijke drastische en levensgevaarlijke oplossing. Baby’s werden toen ter adoptie aangeboden of te vondeling gelegd. Men doet het voorkomen alsof vrouwen i.p.v. massaal naar de abortuskliniek gaan dan ineens massaal de breinaalden ter hand nemen. Eigen verantwoordelijk, eigen keus, eigen risico als je je leven op het spel wil zetten.

‘Argumenten’ als ‘abortus is een vrouwenrecht/mensenrecht’ zijn ook totale onzin. Valt het niet op dat alle ‘vrouwenrechten’ verkocht worden als ‘gelijkheid’ maar altijd ten koste gaan van andermans rechten? Het ‘recht’ om geen kind te willen hebben gaat ten koste van het werkelijke mensenrecht van ALLE menselijk leven, dus ook het ongeboren leven. Hoeveel potentiele Einsteins zijn er nu al niet in de baarmoeder vroegtijdig vermoord? Dat zou ook een baby voortkomend uit een verkrachting kunnen zijn! Baas over eigen buik? Hoe egoistisch! Als je een kind draagt ben je NOOIT baas over je eigen buik – je hebt dan de PLICHT om zorg te dragen voor je kind, je rechten zijn per direct opgehouden toen je zwanger werd. En waarom heeft de man eigenlijk geen beslissingsrecht, aangezien hij de verwekker is? Zie je dat ‘vrouwenrechten’ ALTIJD ten koste gaan van die van andere medemensen? Hoezo ‘gelijkheid’? Waar zijn de rechten van mannen en ongeboren kinderen?

De laatste vraag die je jezelf moet stellen is: hoe kan het dat er zo massaal abortus wordt gepleegd sinds de legalisering ervan? De harde realiteit: abortus is een vorm van anticonceptie (naast voorbehoedsmiddelen) die vrouwen in staat stelt om hun MENSELIJKE PLICHT en VERANTWOORDELIJKHEID om te zorgen voor hun nageslacht te ontlopen. Dit is veelzeggend, want het geeft aan hoe egoistisch en narcistisch vrouwen werkelijk zijn!

In Amerika werd abortus legaal in 1973 (overigens volkomen ongrondwettelijk dat de federale overheid dit beslist – Trump gaat dit op termijn teruggeven aan de individuele staten). Sinds die tijd zijn er ruwweg 60 MILJOEN ongeboren kinderen vermoord. Dat noem ik een holocaust van ongekende omvang! En dat is in slechts 1 land. In ons land werd abortus legaal in 1981. We schrijven nu 2018, dat is 37 jaar geleden. We hebben het over gemiddeld 30.000 abortussen per jaar, alleen al in NL 37 x 30.000 = 1,11 miljoen! Maar de eerste abortusklinieken openden reeds in 1971 hun deuren in NL, hoewel toen nog met zware wettelijke beperkingen. Hier de harde cijfers:

Wereldwijd gaat het om ruim 40 MILJOEN per jaar! En dan vraagt iedereen zich nog af hoe het kan dat in westerse landen de geboortecijfers zo dramatisch dalen! Er is maar 1 oplossing: abortus verbieden, het scheidingsrecht terugbrengen onder contractrecht en uitkeringen voor alleenstaande moeders afschaffen. Kortom: alle ‘vrouwenrechten’ compleet terugdraaien (wat mij betreft ook hun stemrecht, want ze kiezen steevast voor socialistische landverraders).

Mike