Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#223537

Cozzy
Bijdrager

Bereid je inderdaad maar voor op een turbulente periode, we hebben er om gebeden en gesmeekt, het zal echter niet zonder slag of stoot gaan. Het “BEEST” is nog niet eens gewond, slechts geïrriteerd.
Stel je de piramide met het alziende oog voor, de lieden/entiteiten in de top zijn geen mensen die we kennen van naam of gezicht. Degenen die nu aangepakt gaan worden zitten ook niet eens in de toplaag onder de capstone, het zijn slechts trekpoppetjes, vervangbare ook nog. Zodra de trekpoppetjes op non-actief staan, liefst onthoofd of gevierendeeld, zullen de echte machthebbers hun playbook niet meer kunnen uitspelen en overgaan op plan B. Weet dat ze ALLES te verliezen hebben en niet op zullen geven zoals het een ware psychopaat betaamt.
Een groot deel ( en van de westerse mens het overgrote deel) zit al in The Machine gezogen, hersenloze zombies die geen minuut zonder hun mobieltje kunnen. Hun lichaam is al gevuld met nanotachnologie die een verslavende interactie heeft. Kijk maar eens om je heen, waar dan ook, en je zal het herkennen, overal die blauwe schermpjes met een zombie erachter. In een Q post van vele maanden terug gaf Q al aan dat aanslagen op scholen een relatie hadden met medicatie en telefoons.
We gaan de ware aard van “Het Beest” zien en dat zal zich manifesteren in de medemens, wees daar op voorbereid.