Reageer op: Wie weet er meer over vitamine B1 = thiamine ivm cvs

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Wie weet er meer over vitamine B1 = thiamine ivm cvs Reageer op: Wie weet er meer over vitamine B1 = thiamine ivm cvs

#223516

Ben
Bijdrager

Cellulose kan niet door de mens worden verteerd, omdat in het menselijk lichaam daar simpel gezegd niet de enzymen voor aangemaakt kunnen worden. Bijzonder slecht voor het darmstelsel en veroorzaakt o.a. een lekkende darm. Groenten rauw of kort gekookt eten is daarom dan ook geen goed idee.
Dat wat jij fijn groen grasje noemt, zit ook vol met cellulose. Een koe is niet voor niets een herkauwer en heeft vier magen.
Het microkristallijne cellulose (E nummer 460) dat tegenwoordig ook al in veel supplementen zit is niets anders dan een houtstof ( een nanokristallijn cellulose). Cellulose is ook een polymeer waar nanodeeltjes zich heel graag aan hechten om een netwerk te bouwen.
Deze vorm van cellulose gaat via een lekkende darm ook rechtstreeks je bloedbaan in.

Alle vormen van soja zijn uit den boze en niet geschikt om te eten. Men moet het 1,5 tot 2 jaar laten fermenteren om het enigszins eetbaar te maken en dit proces gebeurt absoluut niet met de gefermenteerde soja die wij hier in de winkel kunnen kopen. Dacht ook te hebben begrepen dat men aluminium gebruikt in het moderne soja fermentatie proces ipv calcium. Een echte traditionele Japanse sojasaus wordt ook minimaal 1,5 jaar gefermenteerd. In het verleden zijn Japanners soja alleen gaan eten onder omstandigheden omdat er gewoon niets anders was. Mensen eten in bepaalde situaties zelfs gras om te kunnen overleven.

Magnesiumstearaat in supplementen is geen enkel probleem. Het is niets anders dan een verzadigd vet met magnesium en dus goed voor hart en bloedvaten. Dr.Mercola heeft een groot aandeel in het onterecht zwart maken van magnesiumstearaat. Aroma’s moet je zien te vermijden.

Belangrijk is om je darmen zo goed als mogelijk gezond te houden en dan is er ook geen probleem met het opnemen of omzetten van B-12.
Heb je al bij unlimitedhealth gekeken voor een B-12
https://unlimitedhealth.nl/#sqr:(q%5Bb%2012%5D)