Reageer op: Feminisme

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Feminisme Reageer op: Feminisme

#223198

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Een jaar na de opkomst van de #MeToo-beweging denkt bijna 60 procent van de vrouwen dat het iets heeft opgeleverd. Vooral omdat er nu aandacht is voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. Mannen daarentegen zijn wat negatiever: vier op de tien denken dat we er iets mee zijn opgeschoten, blijkt uit een peiling van EenVandaag onder ruim 21.000 mensen.

Een deel van de ondervraagde mannen geeft aan dat ze het niet terecht vinden dat hun gedrag nu onder een vergrootglas ligt.

Meer dan de helft van de vrouwen vindt het positef, terwijl iets minder dan de helft van de mannen hier positief over is. Niet zo heel vreemd, gezien het feit dat het mannen zijn die hier het slachtoffer van worden op basis van een OMGEKEERD RECHTSPRINCIPE (schuldig totdat onschuld is bewezen). Vrouwen zijn positief omdat ze ONGESTRAFT met valse beschuldigingen kunnen wegkomen. Het experiment van 100 jaar vrouwenrechten is mislukt, je kunt geen macht verlenen aan een bevolkingsgroep die hier biologisch niet op is uitgerust.

Mike