Reageer op: Cytochroom P450 Polymorfisme

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Cytochroom P450 Polymorfisme Reageer op: Cytochroom P450 Polymorfisme

#223173

Jhanne
Bijdrager

@jhanne, Interessant die Ben Lynch.
Ik heb gezocht op zijn site maar kon niets vinden over P450, maar het gaat natuurlijk of genetische afwijkingen in het algemeen. Bespreekt hij in zijn boek methodes om te verbeteren of is het meer een teken van herkenning?
Ik vind het wel lastig dat de meeste info op internet in het engels is. Het is toch wel een specialistisch onderwerp en daar is mijn engels niet echt goed genoeg voor.

ik heb even in de inhoudsopgave gekeken, helaas niets specifiek voor jouw probleem. Als engels lastig is wordt het nog moeilijker

voor mezelf herkenning, begrip hoe dingen door mijn leven zo hebben kunnen ontsporen en ook wel handvatten om te proberen een en ander weer proberen terug te buigen. Voor een deel deed ik dat al, voor een deel kan ik nog aanpassen, voor een deel komt het overeen met advies specialist

op zijn site vind ik alleen dit

dat suggereert dat je er beter mee naar een deskundige kunt gaan, hij geeft veel vrije/gratis adviezen. Maar waar jij mee loopt is wellicht te ingewikkeld om zelf op te lossen.

Ik heb destijds overwogen om deze therapeute te bezoeken, zij heeft bij hem opleiding gevolgd. Maar geen idee of ze goed is of dat je er wat aan hebt. Zo ik al zei, ik ben nu met advies reguliere specialist bezig.

https://www.lichaamenenergieinbalans.nl/methylatie-stofwisseling/

sterkte enne…waarschijnlijk overbodig ,
geef niet op