Reageer op: Poliepen – voorstellen Romagi

Forum Forums Stel jezelf even voor Poliepen – voorstellen Romagi Reageer op: Poliepen – voorstellen Romagi

#223141

Romagi
Bijdrager

Dit is niet 1,2,3 te beantwoorden.
Ik ben nu dus 10 jaar bezig met mijn gezondheid. Het zonnetje schijnt en eigenlijk moet ik nu op het balkon in de zon gaan zitten. Maar ik zit weer eens te lezen. Op een computer buiten lezen bevalt niet. Straks maar even dat boek over Hash mee naar buiten nemen, dat kan wel. En boodschappen doen.
Het leven gaat door, ik word 80 deze maand en ik wil niet de hele dag “doemdenken” omdat ik Hash. heb en een slechte schildklier en darmproblemen. In feite houdt het me toch al te veel bezig.
Het is dus zaak om gedachten bewust een andere kant op te sturen.
Zowiezo moet ik me er op een andere manier al mee bezig houden. bv moet ik vandaag spoelen ja of nee (kost tijd , moet ik rekening mee houden). Ik eet niet voordat ik gespoeld heb.
Ik hou een lijst bij van de suppl. zojuist had ik weer dode vingers en gebruik ik als teken om bv selenium te slikken. Ondersteunt de schildklier.
Dus enerzijds zoveel mogelijk een “normaal” leven leiden en anderzijds me er mee bezig houden.
Zou je moeten herkennen lijkt me.
Ik weet wel dat mijn leven en gedachten er heel anders uit zagen voor 2008. Ik heb ook pijnklachen aan bibs overgehouden, Acup. zegt dat het de spieren zijn maar ik vind dat het de zitbotjes zijn.
Dus straks op de fiets weer net doen alsof er niks aan de hand is maar ondertussen weet ik niet hoe ik zitten moet en hoe lang ik het volhoud.(bestraald)
Computer now out of order.