Reageer op: Poliepen – voorstellen Romagi

Forum Forums Stel jezelf even voor Poliepen – voorstellen Romagi Reageer op: Poliepen – voorstellen Romagi

#222971

Romagi
Bijdrager

Inderdaad worden er vaak weer allerlei onderzoeken voorgesteld waarvan ik ook niet overtuigd ben of het iets bijdraagt. Ik zoek dan eerst weer op internet dus er is altijd veel te lezen.
In principe vind ik dat ik goed bezig ben, goede vetten, het goede zout, levertaan, alles zelf koken, vaak biologisch. Geen nachtschades. De supplementen die ik slik heb ik allemaal genomen nadat ik had gelezen dat het goed is voor de schildklier. Selenium, aswaghanda had ik ook, is nu op.
Het lijkt alsof ik niet goed genoeg naar je luister, maar dat doe ik echt wel. Het vertaalt zich nog niet voldoende naar de praktijk maar het houdt me wel bezig.
Echter geen mens is hetzelfde en mijn darmen krijg ik nooit meer goed.
Hoewel geen gluten eten ook voor de darmen wel goed is.
maar steeds spoelen en nu langer wachten met ontlasten daar zijn de meningen ook over verdeeld. of dat nou gezond is ja of nee. Als je gezond bent ga je iedere dag naar het toilet.
Jij hebt misschien ook darmklachten maar wel anders. En geen impuls hebben betekent voor mij dat er een soort zenuwschade is waarvan ik niet weet wat dat voor invloed heeft op mijn gezondheid.

,s-morgens wil ik geen tijd besteden aan eten maken.
Fruit eet ik smorgens. Men is hier geen voorstander van fruit maar in fruit zitten weer andere goede dingen dan in groente. bv in papaya zitten enzymen. ook in annanas en kiwi. Extra enzymen(supplementen) heeft mijn darmen extreem goed geholpen, die wil ik nu juit voeding halen. Hoewel ik zojuist kennelijk van kiwi op de WC zat.
Verder moet ik voorzichtig zijn met mijn gebit, harde dingen (noten bv of rauwe wortels) eet ik niet.
Ik zoek dus na het fruit iets dat ik snel kan maken. havermoutpap zou goed zijn maar mag dan niet met melk denk ik.Rijstemelk lust ik ook wel.
ik neem 1 koffie in de ochtend, de 2e valt niet goed. Zou ik weg kunnen laten maar liever niet.

In de middag heb ik dan wel meer zin om extra tijd aan eten te besteden.
Ik besef wel dat het voor Hashimoto beter zou moeten.
Wat eet jij dan in de ochtend? En als ik het goed begrijp heb je in al die jaren wel verbetering bereikt maar heb je nog steeds Hash.m.
Als ik nooit gluten kan eten dat kan me niet schelen. Ik moet gewoon iets zoeken wat me in plaats daarvan bevalt.
Ik zal in ieder geval de TPO snel laten kontroleren plus de lekkende darm.
Vit D zit volgens mij in levertraan. Apart slikken voel ik niet veel voor omdat Ben heeft uitgevonden dat de D suppl. niet deugen.
Hoe dan ook, ik wil veel doen voor mijn gezondheid maar moet schipperen met mijn tijd. Ik lees veel, zoek veel, moet ook bewegen en zelf huishouden doen en koken. Ik merk dat ik ouder wordt en beweeg minder snel. Ik had me mijn oude dag anders voorgesteld.