Reageer op: Omvolking

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Omvolking Reageer op: Omvolking

#221726

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Het lijkt er op dat de door Dutch Engstrom aangezwengelde discussie over rechtse identiteitspolitiek niet zal worden beslecht, omdat hij ervoor heeft gekozen om niet meer actief deel te nemen aan dit forum.

Dit schreef ik op 10 augustus:

Surinamers en Indo’s die zich reeds vanaf de jaren ’50 hebben vermengd met autochtone Nederlanders hebben geen enkel probleem gegeven. Nu heb je echter ineens uit het niets die omgekeerd racistische Koti Keti-club uit de Suri-hoek. In Amerika vormden Spaanstaligen bij lange na niet zo’n probleem als vandaag de dag en racistische clubs als La Raza waren er vroeger ook niet. Waar komen die dan ineens vandaan? Dat kun je niet simpelweg toeschijven aan culturele vermenging, dat heeft te maken met LINKSE INDOCTRINATIE op basis van IDENTITEITSPOLITIEK. En daar zit mijn probleem met de ‘alt right’ of blanke nationalisten (noem het wat je wil:) ook zij doen aan identiteitspolitiek, maar dan vanuit rechts.

Grappig genoeg schrijft deze auteur ook iets soortgelijks:

Jaren terug had ik nog geen énkel probleem met het toelaten en vermengen. In de jaren ´60 zat ik zelfs in diverse bandjes die uit verschillende leden bestonden; Surinamer, Indonesiër, paar Nederlanders. En was het heerlijk om te jammen, Rock en Roll muziek te spelen, of gewoon te improviseren en zien waar we uitkwamen, altijd feest in de bollenschuur waar we oefenden, geen overlast voor de buren.

En terwijl dit werd bedacht, kwamen er uit alle uithoeken van de wereld mensen en families naar ons land. Op het eerste gezicht was het kleurrijk, waren er zelfs cultuurfestivals met alles er op en er aan. Want ons land met zijn driekleur is gastvrij en zorgt goed voor zijn/haar gasten. En verdomme, zo ben ik ook opgevoed, goed zijn voor anderen. Ik nam zelfs tijdens mijn huwelijk een Foster Parents kindje uit Chili aan.

Maar met de tijd veranderde dit en werd het politiek gekleurd en kwamen bepaalde termen naar voren die ons eerst nog niet bezighielden. Tot er plots iemand werd opgepakt op grond van een van die termen die met de mond gebruikt werd of met de hand geschreven als leus of graffiti. Vanaf dat moment werd de cultuur grimmig, onze eigen gewoontes werden en worden verdrukt door de opdringerigheid van al die anderen.

Er komt geweld bij te pas, er vallen slachtoffers die ernstig gewond raken, er vallen doden en nog veel meer gewonden en doden erna. De fout gekozen overheid die deze soep heeft bereid… zwaar gekruid… en van alles erin geplempt… zodat ze niet meer te pruimen is, dient dit op als hoofdmaaltijd… elke dag krijgen we dit voorgeschoteld en moeten we er nota bene nog zwaar voor betalen ook. Deze soep… deze DIVERSITEIT, is LINKE SOEP geworden!

Mike