Reageer op: Feminisme

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Feminisme Reageer op: Feminisme

#221613

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Hoed je voor ‘trad thots’ zoals Candace Owens (Red Pill Black). Ik in dit draadje op 29 oktober 2017:

In de MGTOW-community werd er al voor gewaarschuwd – voormalig progressieve vrouwen die nu beweren de ‘red pill’ te hebben geslikt, maar simpelweg meewaaien met de nieuwe conservatieve wind. We hebben nu een concreet voorbeeld: Red Pill Black. De naam zegt het eigenlijk al: identiteitspolitiek door te benadrukken dat je zwart bent en tegelijkertijd de ‘red pill’ zou hebben genomen.

In werkelijkheid is deze Candace Owens de eigenaresse van een ‘doxxing website’, genaamd ‘Social Autopsy’. Voor wie niet weet wat ‘doxxing’ is, dat is iemands anonimiteit op het internet opheffen door zijn/haar persoonlijke gegevens openbaar te maken. Volgens Candace is dit zelfs geoorloofd voor KINDEREN, want dan leren ze op jonge leeftijd al dat er consequenties aan bepaalde ‘ongewenste’ uitspraken zijn verbonden!

Ook Alex Jones is in de sluwe infiltratietactieken van ‘Red Pill Black’ getuind. Waarmee ik opnieuw benadruk dat het conservatief rechtse MANNEN moeten zijn die de ‘red pill’ nu toch echt serieus moeten gaan slikken. Vrouwen, enkele uitzonderingen daargelaten, zullen het over het algemeen NOOIT begrijpen. Ik heb nooit enige illusie gekoesterd dat vrouwen het echt voor de volle 100% gaan snappen, daarvoor zijn ze veel te veel op zichzelf gericht en het vermogen om abstracte concepten te doorgronden en daarmee het grote plaatje buiten zichzelf om te zien is nagenoeg niet aanwezig in het vrouwenbrein. Vrouwen hebben leiding nodig van krachtige mannen, die beseffen dat een GEZOND WANTROUWEN jegens vrouwen niet alleen geoorloofd is, maar zelfs ESSENTIEEL. Zij moeten alert zijn op ‘rare fratsen’ van vrouwen, want zo zijn ze nu eenmaal. Alex Jones is al 1 keer uitgekleed door zijn ex-vrouw, maar hij heeft er geen steek van geleerd, getuige ook eerdere uitspraken die ik hem heb horen doen over vrouwen.

Welnu, deze Candace Owens heeft recentelijk een gevangenis bezocht en haar door zorgmoraliteit geteisterde hamsterbrein kreeg natuurlijk medelijden met die arme jongens en nu pleit ze voor stemrecht van misdadigers:

Vrouwen zijn geboren socialisten en marxisten, laat je niet misleiden door vrouwen die het tegendeel willen bewijzen!

Mike