Reageer op: Vrouwen topic (Baby in de maak!!)

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Vrouwen topic (Baby in de maak!!) Reageer op: Vrouwen topic (Baby in de maak!!)

#221375

complotdenker
Bijdrager

Dankjewel voor alle felicitaties!

Hey Muis, de richtlijnen uit de link van Tanja heb ik gevold en mijn man ook. Niet super streng maar wel al een jaar of twee. Dankje voor de link Tanja.

Ik denk echt dat dat super tips zijn en ik ga ze zeker ook tijdens mijn zwangerschap volgen. Om mij heen hoor ik zo vaak van stellen dat ze er moeite mee hebben of hadden om zwanger te worden. En ik was ook al langer dan twee jaar met de pil gestopt dat moet ik er wel bij zeggen ik denk ook dat de pil veel verpest.

Aan de hand van de richtlijnen bedenk ik gerechten en dan plan ik een week of wat van te voren wat ik allemaal ga eten. Zo heb ik nooit een lijst van dingen die ik niet mag eten maar van dingen die ik wil eten en dan blijft er weinig plaats over voor ongezonde dingen. (oow en ja het is soms schipperen met mijn huishoud budget maar ik vind het het waard).

Mijn collega’s geloven nooit wat ik allemaal weg eet :p, en ze klagen steen en been als ik in de pauze sardines of een zelfgemaakte tonijnsalade met kabeljauw lever uit blik op brood eet. Zo van stinkt waarom doe je dat?! Of de opmerking past er nog meer boter en kaas op je brood? Uuhm nee dat zie je toch! Maar ik ga lekker door met dat eer patroon en hoop op een heel gezond kindje 😀

Hier nog een leuke Podcasthttps://www.westonaprice.org/podcast/142-how-to-have-the-healthiest-babies-principle-11/ Maar dat is eigelijk een beetje het zelfde als in Tanja’s link hoor :).

Ik ben nog steeds elke dag blij dat de wijsheid van Weston Price op mijn pad kwam.

Complotdenker