Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#221063

Medusa
Bijdrager

Vertaling van de update van Mike naar Dan van The Iconoclast:

Sinds mijn laatste update is er veel gebeurd en gebeurt er veel. We zijn nu getuige van de ontmaskering van Infowars. In maart lanceerde Q al een aanval op Alex Jones en zijn grote “Q decoder”, Jerome Corsi. Niet iedereen was op dat moment overtuigd, maar nu legt Q het echt voor ons uit: AJ en medewerkers zijn Mossad. Anons graven en vinden veel interessante connecties, wat bewijst dat Q gelijk heeft. Na Corsi, is het nu Jack Posobiec’s beurt om te worden ontmaskerd voor de Deep State agent die hij is. Hij riep het over zichzelf af door op kruistocht te gaan tegen QAnon zonder echt bewijs te leveren. De alt media wordt gezuiverd en de burgerjournalistiek zoals jij en ik die beoefenen is het ware nieuws – de toekomst behoort aan “We The People”!

Volgens Fox’s Sara Carter, die lijkt te worden gebruikt door het Q-team voor het uitgeven van belangrijke informatie aan de mainstream, kunnen we voor het einde van de week een volledige ontknoping verwachten van de ontbrekende 20 pagina’s van de Carter Page FISA warrant, misschien zelfs wel vandaag.. Als het niet gebeurt kan Trump declassificeren na de benoeming van Brett Kavanaugh. Democraten verliezen ernstig en proberen de hoorzitting bij elke beurt te onderbreken. De media volgen het voorbeeld. Zij weten dat zij de berichtgeving moeten controleren met valse verhalen over Trump om een beeld van chaos in het Witte Huis te creëren. Eerst hadden wij het lasterlijke boek van Bob Woodward dat op “anonieme bronnen” was gebaseerd, toen was het de New York Times met een anonieme ”overheidsinsider” (Q van MSM?). Stormy Daniels voorspelt nu ook dat er “meer schokkende info” over Trump uitkomt. Zij werpen alles in het afvoerputje bij Trump, inclusief een poging om hem op basis van het 25ste Amendement (op grond van geestelijke onbekwaamheid voor het ambt van President) te laten aftreden! Q vat dit samen met één woord: PANIEK! Hij zegt ook dat ze volledige controle hebben, hun plan was immers al vele jaren in de maak. In een van zijn oudere berichten schreef Q dat het tijdschema is veranderd in opdracht van POTUS. Het lijkt me dat ze niet voor een oktober verrassing gaan, maar voor een september verrassing. Trump heeft zelfs de maand september uitgeroepen tot nationale voorbereidingsmaand!

Tijdens de hoorzitting van Kavanaugh was Senator Lindsey Graham (die niet langer gecontroleerd wordt door John McCain na zijn overlijden) verwikkeld in een interessante lijn van ondervragingen met Kavanaugh over het verschil tussen het gewone strafrecht en het strafrecht, waarvan Kavanaugh had bevestigd dat de grondwettelijke rechten niet gelden wanneer je je land verraadt en dat er een al lang bestaande jurisprudentie is van Amerikaanse verraders die de doodstraf krijgen. Is dit een boodschap aan de Deep State? Het wordt nog beter: de andere rechter van het Hooggerechtshof, benoemd door Trump, Neil Gorsuch, heeft per ongeluk of per ongeluk expres een misstap gemaakt en openlijk verklaard dat McCain “ter dood is gebracht”.

Dus geen “Rommel-optie” voor No Name, maar een gewoon ouderwets vuurpeloton, HOOAH! Ondertussen bereidt Trump de massa voor op wat er komen gaat met een LAWINE aan tweets, die weinig aan de verbeelding over laten. Sprekend over een lawine (Q spreekt over D5, de hoogste categorie van een lawine), de sneeuwbal wordt steeds sneller en groter. Ik zou niet verbaasd zijn als de Deep State een internet blackout veroorzaakt, of andere communicatiemiddelen verstoort. Volgens Q: Er zijn beschermende maatregelen getroffen. Ondanks wat de MSM verkondigt, is het geen game over voor Trump, maar voor hen!