Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#218645

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

EINDELIJK weer eens een echte discussie op dit forum! Een hoop om te ontleden maar ik ga mijn best doen:

Ja zeg, vertel dat alle slachtoffers van zwart op blank geweld maar eens.
En met de latino’s speelt dit net zozeer. De latino’s die de blanke Amerikanen zullen gaan vervangen als de meerderheid van het land.

Voor wat betreft de hedendaagse misdaadcijfers in Amerika kan ik je geen ongelijk geven. Toch is het niet allemaal zo zwart-wit als jij stelt. Ik ben een muziekliefhebber, wellicht jij ook. Herinner je je nog zwarte muzikanten als Curtis Mayfield uit begin jaren ’70? Politiek geengageerd, intellectueel, welbespraakt. Of een Donny Hathaway, die niet alleen briljant zong, maar ook piano speelde en kon componeren en arrangeren in diverse stijlen, waaronder ook klassiek. In de Stax-studio, waar menige soul-hit vandaan kwam, werkten zwarte en blanke muzikanten probleemloos met elkaar samen. Kijk naar een briljante en originele gitarist als Jimi Hendrix, die ook werkte met blanke bandleden. De voorbeelden uit eind jaren ’60/begin jaren ’70 zijn talloos.

Wat is er met die intellectuele begaafdheid, creativiteit en harmonieuze samenwerking onder zwarten en blanken gebeurd? Waarom hebben we nu totale mongolen die ‘gangsta rap’ produceren? Rap is trouwens ook een goed voorbeeld. In de jaren ’80 hadden we nog Grandmaster Flash en Public Enemy, die maatschappijkritisch waren en met spitsvondige teksten kwamen. Waarom produceren zwarten geen Martin Luther King meer? Waarom hebben we nu verraders als Al Sharpton en Maxine Waters en die sukkels van Black Lives Matter? Luister naar de hersenloze en talentloze zwarte rappers (Suri’s) hier in NL of zo’n domme trut als Sylvana Simons. Wat is er gebeurd, waarom is dat IQ in 30-40 jaar zo dramatisch gedaald?

Idem met Latino’s. In de jaren ’50 en ’60 waren latino’s gevierde sterren. Denk aan Ricky Ricardo in de TV-show van Lucille Ball of rock & roll-artiesten als Chris Montez (Let’s Dance) of Richie Valens (La Bamba) en vele anderen. Wat is er misgegaan? De oude generatie Surinamers en Indo’s hier in NL herkennen het gebrek aan normen en waarden van de hedendaagse jeugd ook niet meer en hebben geen goed woord over de respectloze ‘nieuwkomers’.

Het is niet allemaal een kwestie van ras, er is iets meer aan de hand, nl. FUNDAMENTALISME. Denk aan Rusland onder het bewind van de Tsaar en Sovjet-Rusland daarna. Of China voor de Culturele Revolutie van Mao en erna. Ik kan me zo levendig voorstellen dat andere Aziatische landen als Birma, Noord-Korea en Vietnam eveneens zijn vervallen van een bloeiende cultuur naar idd een ‘shithole’. Wat te denken van Zuid-Amerikaanse landen als Cuba, Venezuela, Argentinie, Peru e.a. voor de Bolivariaanse Revolutie? Welk gif heeft zich onder hen verspreid dat ze in korte tijd zo zijn vervallen? Antwoord: communisme en zijn ‘light’-broertje, socialisme. Dit zijn FUNDAMENTALISTISCHE en ANTI-INTELLECTUELE stromingen die BINNEN 1 GENERATIE een land, volk en cultuur compleet in verval kunnen brengen!

De hedendaagse realiteit in het westen laat dit eveneens zien. San Francisco was ooit een mooie stad, nu barst het van de daklozen en ligt er stront op straat. Idem met Londen en Parijs en Amsterdam volgt snel. Het is allemaal misgegaan in de jaren ’70, toen het socialisme en feminisme om zich heen greep. Dat is slechts TWEE GENERATIES geleden! Kijk naar het links van vroeger. Je schrijft zelf terecht:

De huidige Democratische kiezer heeft heel weinig gemeen met die van de eerste helft van de vorige eeuw.

Vroeger waren linkse mensen redelijke, welbespraakte intellectuelen met argumenten, nu zijn het hysterische schreeuwlelijken met geen enkel verstand van zaken, laat staan rationele argumenten. Nu hebben we die sukkels van ‘antifa’. Hoe kan dat? Ik ben 51 en heb dit zien veranderen in pakweg 20 jaar tijd, SLECHTS 1 GENERATIE. Het antwoord is: FUNDAMENTALISME. En dit gedachtegif besmet ALLE rassen, incl. het onze.

En hoe langer het aanhoudt, hoe sneller het IQ wel lijkt te dalen. Kijk naar de ‘dumbed-down generation’ alleen al binnen onze eigen gelederen, de beruchte millennials. Als docent zie ik met lede ogen aan hoe weinig zelfdenkend ze zijn en hoe makkelijk ze aangeleerde denkbeelden kritiekloos herkauwen en presenteren alsof ze het zelf bedacht hebben. Deze degeneratie tast ook de moraal aan, te zien bijv. aan de rommel die ze achterlaten in een klaslokaal i.p.v. dit netjes in een prullenbak te doen. Maar wel de bek vol hebben over het milieu en duurzaamheid! We zien ook steeds meer jeugd stelen van hun ouders of grootouders. Hoe is het mogelijk dat dit in zo’n kort tijdsbestek zo ernstig kan worden? In 1 woord: FUNDAMENTALISME. En links fundamentalisme is binnen SLECHTS TWEE GENERATIES mainstream geworden!

Zwarte mensen in Afrikaanse landen produceren shithole countries.
Latino’s in Midden Amerika produceren shithole countries.
Wat krijg je als ze de blanke bevolking gaan vervangen en de blanken worden de minderheid? Shithole countries.

Opnieuw kan ik dit vanuit de huidige realiteit niet ontkennen en dat doe ik ook niet. Maar ooit hadden ze in Zuid-Amerika de Inca’s en de Azteken. Hoogstaande beschavingen, totdat ze ineens aan kinderoffers gingen doen. De Afrikanen hadden eveneens een hoogstaande beschaving. Totdat ze ineens aan slavernij gingen doen. Idem met het Midden-Oosten en Azie, maar denk aan de decadentie waarin het oude Rome en Griekenland hier in Europa uiteindelijk verviel, incl. de verwijfdheid (ook terug te zien bij de Franse adel onder Louis XIV) en homofilie. Hoe zag Spanje er uit voor de Inquisitie en de ‘Dark Ages’ die dit met zich meebracht en waarom ging de bevolking hier zo massaal in mee? Hoe kon Hitler het Duitse volk in zo’n korte tijd massaal met zich meekrijgen? In 1 woord: FUNDAMENTALISME. En dit wordt nu al 6000 jaar BEWUST ingezet door een doodscultus die de GEHELE MENSHEID gegijzeld houdt met marxisme, judaisme en islam, hun jongste creatie.

Bepaalde continenten hebben ze meer in hun grip dan andere. Afrika is volledig door hen gecorrumpeerd, zoveel is duidelijk. Zuid-Amerika ook en vele delen van Azie. Hoewel ze zeer zeker in de loop der tijd successen hebben gekend in Europa middels de tyrannie van kerk en staat is her ze om de een of andere reden toch niet gelukt om Europa 100% onder de knie te krijgen. Het heeft geleid tot de ALLERBESTE moderne cultuur, die ONDANKS hun inspanningen tot stand is gekomen, niet dankzij. En nu wil de hele wereld hier komen idd en is de strategie van deze doodscultus om ons dan maar middels demografische overweldiging te vernietigen. No argument there.

Maar zie je dat IEDER MENS hier in meer of mate het slachtoffer van is en dat nu al ZES MILLENNIA aan de gang is? Wat het QAnon-fenomeen werkelijk inhoudt en wat jij maar niet wil inzien is dat wij als mensheid nu, anno 2018, nog 1 LAATSTE KANS hebben om ons van dit zootje babydodende en kindervretende psychopaten te ontdoen en dat dit ook in een zeer kort tijdsbestek mogelijk is, mits er sprake is van een doordacht PLAN en we massaal ontwaken en ONS VERENIGEN? Where We Go One We Go All!

En het gebeurt AS WE SPEAK, Dutch! Jij ziet het als een van de weinigen niet omdat je je hoofd uit je ‘alt right’-bubble weigert te trekken, wat mij betreft nog steeds een uiterst onvolwassen en puberale beweging. Het heeft werkelijk geen reet met blank of zwart of geel of rood te maken, daar waar het fundamentalisme om zich heen greept verliest iedereen razendsnel zijn verstand. Ik heb al vele voorbeelden gegeven verspreid over vele rassen en bevolkingsgroepen, maar denk ook aan de ooit trotse krijgers die Indianen waren en de marxistische professionele slachtoffers die het nu zijn geworden. Idem met Aboriginals en Moari in Australie en Nieuw-Zeeland. Dit zijn bij lange na niet meer de mansen die Weston Price tegenkwam en waar hij zo’n grenzeloos respect voor koesterde. Hij dacht dat het enkel aan de voeding lag, maar het is wel duidelijk dat het gedachtegif van FUNDAMENTALISME (politiek, religieus of anderszins) een cruciale rol speelt in het mentale en morele verval. Ik zie de ‘alt right’-beweging eveneens als een vorm van fundamentalisme en daarom heb ik er niets mee. Zoals je zelf al schrijft: het is een vorm van identiteitspolitiek, maar dan komend van rechts. Daarom zijn ze ook geen haar beter dan de linkse SJW-drammers.

Ik heb het nog niet over moslims gehad. Deze waren van het begin af aan al fundamentalistisch en omdat hun ‘geloof’ inteelt toestaat en dit nu 50 generaties achter elkaar plaatsvindt zijn ze genetisch te ver heen. Voor de Aziaten, de blanken en die delen van Afrika die nog niet generaties lang worden gedomineerd door de islam is er nog een weg terug. Mits iedereen bij zijn positieven komt. Die kans is er NU, dankzij Q! Zo jammer, Dutch, dat jij je hier onvoldoende hebt verdiept. Die ‘alt right’-BS, dat is zoooooooo 2017. 2018 will be glorious!

Mike